3600 PEDALIN KAHRAMANLARI GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN’I ZİYARET ETTİ.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Antalya Adana arasında 650 km’lik mesafeyi günde 3600 pedal çevirerek kat eden Türk Eğitim Sen üyesi bisikletliler Genel Başkanımız Talip Geylan’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Geylan, “İnandıkları değerler ve eğitim çalışanlarının sorunları için övgüye değer bir  adanmışlık örneği sergileyen üyelerimizi ve başta organizasyonun fikir sahibi Antalya 1 No’lu Şube Başkanı sayın Oğuz Öztürk ve şube yönetim kurulunu tebrik ediyorum.” dedi.  

Geylan şunları kaydetti:  “Eğitim çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için büyük fedakarlık gösterdiniz. Antalya-Adana arasında 650km pedal çevirdiniz ve büyük farkındalık yarattınız. Ayrıca her etabı bir şehidimize ve son etabı da Büyük Önder Atatürk’e adayan siz yürekli 4 arkadaşlarımızı Türk Eğitim-Sen camiası olarak canı gönülden kutluyor, her birinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimizin yaşadığı şiddet hadiselerine yönelik önemli  bir farkındalık yaratan bu cesur tavrınızın başta Hükümetimiz olmak üzere  tüm yetkililerin dikkatini çekmesi en büyük temennimizdir.

Eğitim çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının önüne geçilmesi için ivedi tedbirler alınmasını ve bu konuda yasal düzenlemenin TBMM açıldığı andan itibaren hızlıca yapılmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak