Sene Sonu Mesleki Çalışmaları Başka İlde Yapmak İçin Başvuru Formu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sene Sonu Mesleki Çalışmaları Başka İlde Yapmak İçin Başvuru Formu
2023-2024 Eğitim öğretim yılının bitmesine kısa bir süre kala, MEB öğretmenlerin sene sonu mesleki çalışmalarına ilişkin detayları paylaştı.
2024 Yılı sene sonu mesleki çalışmalar, istenilen okulda yapılabilecek. Mesleki çalışmaların olduğu tarihte, farklı bir şehirde bulunan öğretmenler, bulundukları ve istedikleri okulda mesleki eğitimlerini tamamlayabilecekler.
Milli Eğitim Bakanlığı, mesleki çalışmaların istenilen okulda yapılması için "https://veri.meb.gov.tr/" internet adresini uygulamaya koymuştur.
Sizde sene sonu mesleki çalışmalarınızı farklı bir şehir veya okulda yapmak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. 

2024 Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışmalarını Başka Bir İlde Yapmak İsteyen Öğretmenlerin Başvuru Formu açıldı. Mesleki çalışmaları başka yerde almak isteyen öğretmenler 20/05/2024 - 02/06/2024 tarihleri arasında başvurularını veri.meb.gov.tr adresi üzerinden ilgili formu doldurarak yapabilecekler. Öğretmenler Mesleki Çalışmaya katılmak istediğiniz İli ve İlçeyi seçiyorlar. Okul seçimi yapılamamaktadır. Mesleki çalışmalarını başka bir ilde yapmak isteyen öğretmenler il/ilçe tercihi yapabilirler.
 

Forma Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak