Seminer Dönemi Doldurulması Gereken Formlar Hakkında MEB'den Açıklama

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Mesleki çalışmalarda doldurulması gereken formlar ve yapılacaklar hakkında Bakanlıktan açıklama:

Haziran dönemi mesleki çalışma ile ilgili halen Bakanlığımıza çeşitli konularda sorular gelmektedir. İllere gönderilen yazı da da ifade edildiği üzere Pazartesi ve Salı günü programların ortak metin kısmı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla değerlendirilecektir. Değerlendirme Ek-1 form üzerinden yapılacak ve her okul için sadece bir adet form doldurulacaktır. Mesleki çalışmanın hiç bir aşamasında bireysel değerlendirme yapılması istenmemiştir. Değerlendirmeler öğretmenlerimizin ortak görüşünü yansıtacak şekilde olacaktır. Bu şekilde yapılacak değerlendirme sonucu Ek-1 form programın ortak metin kısmı Salı günü akşamına kadar veri.meb.gov.tr adresine işlenmesi gerekmektedir. Bu adrese herhangi bir öğretmenimizin MEBBİS şifresi ile giriş yapabilmektedir.

Mesleki çalışmanın çarşamba ve perşembe günleri ise alanında programa değişikliği olan öğretmenlerimiz il/ilçe milli eğitim müdürlerimizin yapacağı planlama doğrultusunda eğitim bölgesi düzeyinde zümre halinde program değerlendirmesi yapıp Ek-2 forma işleyeceklerdir. Bu aşamada da bireysel değerlendirme talep edilmemiştir. Her eğitim bölgesinin zümre başkanları zümrede yer alan öğretmenlerimizin ortak kanaatini forma yansıtacaktır. Ek-2 formun perşembe akşamında kadar doldurulması beklenmektedir.

Alanında program değişikliği olmayan öğretmenler ise çarşamba ve perşembe günlerinde kendi okullarında bağlı oldukları genel müdürlüğe göre belirlenen çalışmaları yürüteceklerdir. Cuma günü ise kurul ve komisyon çalışmalarına ayrılmıştır. Haziran dönemi mesleki çalışma programının yapılan bu açıklama ve gönderilen yazı doğrultusunda titizlikle takip edilmesi hususunu hassaten rica ediyoruz.

Not: Ek-1 ve Ek-2 Formlar gönderilen yazı ekinden alınabileceği gibi veri.meb.gov.tr adresinden de temin edilebilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak