Mesleki Çalışmaları Hangi Okulda Yapılacağını Nasıl Öğrenebilirim?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenlerin 2024 Yılı sene sonu mesleki çalışmaların, nerede yapılacağı nasıl öğrenilecek? Mesleki çalışmaların hangi okulda yapılacağı nereden duyurulacak? 
2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü itibariyle sona erecek. Milyonlarca öğrenci bugün, karnelerini alıp uzun bir yaz tatiline çıkacaklar. Ancak öğretmenlerin tatili, 20-28 Haziran tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan mesleki çalışmalar sonrasında başlayacak. MEB bu sene mesleki çalışmaların yüz yüze ve istenilen il ve ilçede yapılacağını açıklamıştı. 
Daha önce mesleki çalışmalarını, farklı il ve ilçede yapmak için başvuruda bulunan öğretmenler tercih sonuçlarını ne zaman ve nereden öğrenecekler? Mesleki çalışmalarını farklı İL/İLÇE de yapmak isteyen öğretmenlerin, tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

 Mesleki Çalışma İçin İl/İlçe Tercihi Yapan Öğretmenlerimiz  Mesleki Çalışmayı hangi okulda yapacağını 15.06.2024 tarihinden itibaren Hizmetiçi Eğitim Modülü “Notlar ve Duyurular” ekranından görebileceklerdir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak