14-18 Kasım 2022 Mesleki Çalışma Dönemi Resmi Yazı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

DAĞITIM YERLERİNE
İlgi: 02/11/2022 tarihli ve E-43501582-774.01.01-62583471 sayılı Makam Onayı. Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin Kasım 2022 tarihleri arasında yapacakları mesleki çalışmaları ilgi Onay doğrultusunda uzaktan eğitim olarak yapılacaktır.
 14-18 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan mesleki çalışma dönemi uzaktan eğitim yöntemleriyle gereçekleştirilecek olup öğretmenlerimiz bu tarihlerde Öğretmen Bilişim Ağında (oba.gov.tr) yer alan eğitimlerden daha önce almadıkları herhangi bir uzaktan eğitim faaliyetini tamamlayarak söz konusu çalışmaları yapmış sayılacaklardır.


Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin mesleki çalışmaları; ilgi (a) Yönetmeliğin 38, ilgi (b) Yönetmeliğin 87 ve ilgi (c) Yönetmeliğin 52 nci maddeleri doğrultusunda yapılmaktadır. 14-18 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan mesleki çalışma dönemi uzaktan eğitim yöntemleriyle gerçekleştirilmesi ve öğretmenlerimizin bu tarihlerde Öğretmen Bilişim Ağında (oba.gov.tr) yer alan eğitimlerden daha önce almadıkları herhangi bir uzaktan eğitim faaliyetini tamamlamaları kaydıyla söz konusu çalışmaları yapmış sayılmaları hususunu
Makamlarınızca da uygun görülmesi halinde olurlarınıza arz ederim.
 Cevdet VURAL
 Genel Müdür
Uygun görüşle arz ederim.

Petek AŞKAR
Bakan Yardımcısı

 Bakan Mahmut ÖZER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak