Vücudunuzdaki Zehri Bu Yöntem Sayesinde Ayaklarınızdan Çıkartın

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ayak detoksları, vücudu zararlı toksinlerden kurtarmanın bir yolu olarak giderek daha popüler hale geliyor. Potansiyel toksinler, havadaki yabancı maddelerden evinizdeki kimyasallara ve güzellik ürünlerinize kadar değişebilir. Popülerliklerinin artması nedeniyle, iyonik ayak detoksları şu anda bazı sağlık ve sağlıklı yaşam kaplıcalarında, alternatif sağlık ofislerinde ve hatta evde kullanım için sunulmaktadır. Ayak detoksunun ne olduğunu merak ediyorsanız ve size yardımcı olabilecekse, işte bilmeniz gerekenler.

İyonik ayak detoksunun nasıl çalışması gerekir?
İyonik ayak detoksunun, toksinleri vücudunuzdan ayaklarınızdan çekerek işe yaradığı söylenir. Örneğin, popüler ayak detoks banyosu IonCleanse'ı ele alalım. Vücudu temizlemek için güvenli ve rahatlatıcı bir yol olarak tanıtılan iyonlaştırma makinesi, ayak banyosu suyunu iyonize etmeye çalışır.

Bu işlemin sudaki hidrojene pozitif yük verdiği söylenir. Pozitif yükün vücudunuzdaki negatif yüklü toksinleri çektiği söylenir. Ayak banyosu suyundaki iyonlar, bir mıknatısın çalışma şekline benzer şekilde, vücudunuzdaki herhangi bir ağır metal ve toksinlere bağlanmalarını sağlayan bir yük taşırlar. Bu, toksinlerin ayaklarınızın altından çekilmesini sağlar.

Alıntı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak