Şeker Hastalığı Allah'ın İzni İle Nasıl Yenilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

ALLAH’IN (c.c.) İZNİ İLE ŞEKER HASTALIĞINA ÇÖZÜM BULUNDU…!!!
Yoğun araştırmalar ve elverişli deneylerden sonra pek çok yaşlı kadın ve erkeğin şeker hastalığına yüce mevla’nın yardımıyla ilaç bulundu.
Alınan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır.
Malzemeler =
1. 500 gr BUĞDAY
2. 500 gr ARPA
3. 500 gr ÇÖREKOTU
4. 500 gr ÇAMSAKIZI
Hazırlanışı =

Malzemelerin hepsinden (çamsakızı hariç) 100 er gr bir poşetin içine konulur. (100gr buğday, 100gr arpa, 100gr çörekotu ) hafif ikiye bölünecek şekilde dövülür, ( un gibi olmayacak, mikser de falan yapmayın ). Daha sonra 2 litre sıcak suyun içine ikiye ayırdığımız, 100gr buğday, 100gr arpa, 100gr çörekotu atılır, 100gr’ da çamsakızı eklenir. Sadece 10 dakika kaynatılır ( arada sırada karıştırın ). Soğumaya bırakılır, soğuduktan sonra süzün.
Kullanımı =
Süzmüş olduğumuz suyu 10 gün içersinde sabah aç karnına tüketeceğiz. 10 gün sonra aynı şekilde bir daha yapılacak.
5 sefer yapılıp içilecek.
NOT: kesinlikle 500gr’ın hepsini beraber yapmayın bozulur, 100gr şeklinde 10 ar gün olması gerekiyor.
İsmail CENGİZ
ALLAH’IN (c.c.) İZNİ İLE ŞEKER HASTALIĞINA ÇÖZÜM BULUNDU…!!!

Yoğun araştırmalar ve elverişli deneylerden sonra pek çok yaşlı kadın ve erkeğin şeker hastalığına yüce mevla’nın yardımıyla ilaç bulundu.
Alınan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır.
Malzemeler =
1. 100 gr BUĞDAY
2. 100 gr ARPA
3. 100 gr ÇÖREKOTU
4. 100 gr ÇAMSAKIZI
KULLANIM ŞEKLİ

Yukarıdaki miktarlar harman yapılıp üzerine 2 litre su ilave edilerek ateşte 10 dakika kaynatıldıktan sonra soğumaya terk edilecek, daha sonra süzgeçten süzülerek bir cam surahiye konulacak. Bu işlemlerden sonra hasta 40 gün süre ile her sabah aç karnına birer fincan içecektir. 40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün daha gün aşırı içmeye devam ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerden sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi Allah’ın (c.c.) izni ile çekinmeden yiyebilecektir. Çünkü hastalık tamamen iyleşmiş olacaktır. Bu reçete eline geçen kişinin reçeteyi bir başkasına ulaştırmasını din kardeşliğimizin bir gereği olduğunu lütfen unutmayalım.
Not: Çam sakızı dışında kalanların kaynatılmadan önce kırılarak, ezilerek kaynatılmasının daha rahat olacağını lütfen unutmayalım. İş bu reçeteyi size sunan Halil AĞIRKAN ve İsmail CENGİZ kardeşlerinizi de dualarınızla lütfen unutmayınız.
İmza: Halil AĞIRKAN İmza: İsmail CENGİZ
ALLAHIN İZNİYLE VESİLE OLURUM İNŞALLAH.
NOT:
Arkadaşlar ben canlı şahidiyim benim abim 10 yıldır şeker hastası idi yukarıda ismi olan İsmail CENGİZ, Allahın izni ile bu ilacı kullanınca şeker kalmadı, eskiden 300 den aşağıya inmeyen şeker Allah'ın (c.c.) izni ile şimdi 100 ile 150 arasında duruyor, ben bu sıkıntıyı iyi bilirim bu yüzden vesile olabilirsem ne mutlu bana, yukarıdaki yazıyı abim söyledi ben yazdım bizede Halil AĞIRKAN abimizden medineden yollandı bu; inşallah sıhhatinize kavuşur bizlerdende duanızı eksik etmezsiniz
Allah'a (c.c.) emanet olun....

Mustafa CENGİZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak