Normal Doğum İçin Neler Yapılmalı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Normal Doğum İçin Neler Yapılmalı? Normal doğum olması için yapılacaklar nelerdir? Doğumun normal olması nasıl sağlanır? 
Birçok obstetrik birim artık birleşik bir doğum, doğum, iyileşme ve doğum sonrası (LDRP) odası kullanıyor, böylece kadın, destek görevlisi ve yeni doğan kaldıkları süre boyunca aynı odada kalıyor. Bazı birimler, geleneksel bir doğum odası ve kadının doğum yaklaştığında transfer edildiği ayrı bir doğum odası kullanır. Kadının eşine veya diğer destek kişisine, ona eşlik etme fırsatı sunulmalıdır. Doğumhanede perine yıkanır ve örtülür ve yeni doğan doğar. Doğumdan sonra kadın orada kalabilir veya doğum sonrası birime nakledilebilir.
Normal doğumu başlatmak için; yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak, cinsel ilişki, göğüslerin uyarılması, pilates topu üzerinde kalçanızla yapacağınız dairesel hareketler kısmen işe yarayabilir. Bazı 'hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı' gibi gıdaların tüketimi de zararsızdır. Ancak miktarını abartmayın.

Normal Doğum Yaptığımdan Emin Olmak İçin Ne Yapabilirim?

Stresi azalt. March of Dimes, anne stresinin erken doğum ve düşük doğum ağırlığı ile ilişkili olduğunu bildirmektedir. ...
Düzenli egzersiz. ...
Yeterli uyku almak. ...
Bir Destek Sistemi oluşturun. ...
Sağlık Ekibinizle Konuşun. ...
Sulu kalın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak