Canan Karatay'dan Flaş Açıklama: Tüm Dünya Bunu Biliyor Ama Bizim Doktorlarımız Açıklamıyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Her söylediğiyle ve yaptığıyla büyük gündem oluşturan Prof. Dr. Canan Karatay, yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Karatay, yediğiniz yiyeceklerin sağlığınızla doğrudan ilgilidir dedi ve ekledi. Karatay özellikle yenmesi gereken yiyeceklerin başında, turpu veya havucu çiğ olarak beyaz peynirle beraber yiyin, yanına da zeytin koyun; düz duvara tırmanırsınız dedi. Fıstık yemek her zaman için sağlığınıza büyük faydalar sağlar kesinlikle bol miktarda fıstık tüketmelisiniz. Hazır meyve suları bildiğiniz zehirdir ve siz bu zehri çocuklarınıza içiyorsunuz. Her ne kadar içinde şeker yok doğal dense de, çocuklarınızın sağlığını ve hatta hayatını bu hazır içecekler vererek tehlikeye atıyorsunuz. 
Her konuşmasında zeytin ve zeytinyağının ne kadar müthiş bir nimet olduğunu dile getiren Karatay, zeytinyağı tüm yetişkinlerin anne sütüdür ve herkes mutlaka hakiki zeytinyağı tüketmelidir.

Riviera işlenmiştir, yenmemelidir. Virjin, yani doğal zeytinyağı ise kanser hücrelerini öldürür. Zeytin ağacı, tüm zor şartlara direnerek 2 bin 500 yıl yaşıyor. Hâlâ da meyve veriyor. Biz 80-100 yıl yaşıyoruz. Sık sık grip olmamak ve kulak ağrısı çekmemek için zeytinyağı yiyin” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak