Canan Karatay Açıkladı: Okul Kantinleri Bir An Önce Kapatılsın

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Canan Karatay Açıkladı: Okul Kantinleri Bir An Önce Kapatılsın. Prof.Dr Canan Karatay okul kantinleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve bir an önce okul kantinlerinin kapatılması gerektiğini belirtti. İşte Karatay'ın önemli açıklamaları

Canan Karatay'dan çok konuşulacak açıklamalar

"Okul kantinleri kapatılsın"

Her söylediği televizyonlarda tartışma programlarına konu olan Canan Karatay bu seferde ‘okul kantinleri kaldırılsın’ çağrısında bulundu.

Okul kantinlerinin kar amacıyla bulunduğunu söyleyen İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay okul kantinlerinin kaldırılmasını teklif etti.

Prof. Dr. Canan Karatay Okul kantinlerinin sadece kar amacıyla hareket ettiğini, çocukların sağlıklarını düşünmediklerini bu sebeple anne ve babaların bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Tereyağ ve yumurtayla cin gibi olurlar

Çocukların kantindeki kalitesiz besinlerle beslendiğini aslında yumurta ve tereyağı ile beslenen çocukların cin gibi olacağını söyleyen Canan Karatay, öğretmenlerin de çocukların çok hareketli olmasını kontrol edemedikleri için istemediğini öne sürdü. Zayıf olmakla sağlıklı olmak arasında büyük farklar olduğunu söyleyen Karatay tereyağı kullanmamanın sağlıksız yağları kullanmanın çok büyük tehlike olduğunu ifade etti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
KANTİNCİ 5 yıl önce

SAYIN ÇOKBİLMİŞ KARATAY HANIM.KANTİNLERİ KAPATTIK DİYELİM.BU BEBELER DIŞARIDA BAKKAL MARKET BÜFE NEDİR BİLMEYEN TİPLER Mİ.ORADA SATILAN ÇİKOLATA ŞEKER KOLA VS.ALMALARINA ENGEL BİR YASAMI VAR.NEDİR SİZ VE SİZİN GİBİ KUYUYA TAŞ ATMAYA MERAKLI DELİLERDEN ÇEKTİĞİMİZ.SİZ DOĞRU BESLENME ALIŞKANLIKLARINDAN BAHSEDİN ANCAK ŞURAYI KAPATIN BURAYI AÇIN GİBİ HADDİNİZİ AŞAN KONULARA GİRMEYİN.

Avatar
Caydın 6 yıl önce

Çok doğru çocuklarımız ve öğretmenler simit poğaça tost yiyor bunları belediye sosyal tesislerinde verebiliyor okullarada sağlayabilir yada kendisi işletsin hiç olmazsa istihdam olur zaten kantinler tekelleşmiş ve tamamen kar amaçlı sağlıklı bir şey çok zor hocaya katılıyorum

Avatar
Serhat 3 yıl önce

Yoruma bak. Hey kantinci! Sen git çocuğunu Haribo ve gofretle besle. Bunu günde 3 öğün yap. İki de ara öğün ekle, beş olsun.”Bakkalda yok mu ki” demek “ Bakkaldan alma, gel benden al” demek. Doğru mu??Doğru.

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak