Medeniyetler Ve Değerler Kulübü Yıl Sonu Faaliyet Raporu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

……………………………………………………..
MEDENİYETLER VE DEĞERLER KULÜBÜ
YIL SONU  FAALİYET RAPORU

EKİM AYI 
Kulüp Yönetim Kurulu seçimi yapıldı. Kulüp Çalışma planı hazırlandı. Kulüp Başkanı olarak seçilen ……………………………, , kulüpte bulunan öğrencilere eşit görevler  vermek suretiyle çalışmalara başlandı.
Ahilik konusunda  ……………………ve …………………. öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ahiliğin , dayanışmaya etkisi anlatıldı. Kulüp panosunda “ Yardımlaşma ve Erdemli Davranış “ konuları hakkında öğrenciler görevlendirilerek çalışmalar panoda sergilendi.

KASIM AYI 
Kulüp Başkanı …………………………. ve kulüp üyelerinden oluşan bir grup öğrencimiz , emekli olan öğretmenlerimizi ziyaret ettiler. Danışman Öğretmen …………………………….. , öğrencilerimize “Sırat-ı Müstakim “ adlı bir sunum yaptı. İslam Medeniyet ve Farkındalık konulu duvar gazetesi çıkartıldı.

ARALIK AYI 
Osmanlı Medeniyet tarihi kapsamında “Osmanlı’ da Vakıf Çalışmaları “ adlı belgesel öğrencilere izlettirildi. Danışman Öğretmen …………………………… , “Vatandaşlık Bilincimiz ve Sorumluluklarımız “ konusu hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.Kulüp öğrencilerimiz “Namaz ve Namaz Bilinci “ konusunda çalışmalar  yaptı.

OCAK AYI 
“İsraf  - Savurganlık ve Tehlikeleri “  ile ilgili duvar gazetesi hazırlandı. “Nimet “ bilinci oluşturulması amacıyla sınıflarda farkındalık oluşturma çalışmaları yapıldı. Sınıflarda her ayın değeri hakkında ayetler  ve hadisler yazıldı. Birinci dönem sonu faaliyet raporu hazırlandı.
ŞUBAT AYI 
1. Dönem kulüp faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yıllık plana uygun olarak yerine getirildiği görüldü. Aynı çalışmaların devam etmesi kararı alındı . Ayın değeri ile ilgili olarak yapılan konferanslara daha fazla öğrencinin görev almasına karar verildi.

MART AYI 
Çevre bilinci oluşturmak için duvar gazetesi oluşturuldu. Çevre bilincinin kazanılması amacıyla kulüp başkanı ve bir üye sınıflarda brifingler verdi.

NİSAN AYI 
Hz. Muhammed s.a.v. Efendimizin özellikleri tanıtıldı. Mutlu ve huzurlu yaşamın ilkelerini onun sünnetinden yola çıkarak bilgilendirmeler yapıldı.
MAYIS AYI 
Gençliğin ve hayatın önemi konusunda çalışmalar yapılı. 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında bilgiler verildi. Zararlı alışkanlıklardan korunma yolları ve bu alışkanlıkların doğuracağı kötü sonuçlar örneklerle anlatıldı. 
HAZİRAN AYI 
Kulübün yıl içerisindeki yaptığı faaliyetler değerlendirildi. Yürütülen faaliyetlerin yararlı olduğu görüldü. Medeniyet ve Değerler Eğitimi kulübünün almış olduğu kararlar yerine getirildi.

Danışman Öğretmen                                                                                Danışman Öğretmen 
…………………….    ……………………………………….

UYGUNDUR
……………………
Okul Müdürü

Kaynak: Webdeöğren.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak