İYEP Yıl Sonu Rapor Örnekleri 2023

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ................................................................................... İlkokulu İYEP Okul Komisyonu Değerlendirme Raporu


* Okulumuzda uygulanan İYEP programına .... öğrenci katılmıştır. ............ tarihinde Öğrenci      Değerlendirme Aracı uygulanmış olup her iki öğrencimiz de programı başarıyla bitirmişlerdir. 

*   İYEP Matematik kitabı gerek içeriğiyle, gerek görselleriyle öğrencilerin beğenisini almış olup, derse olan ilgilerini arttırmıştır.
     NOT: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Birleştirilmiş sınıflı okullara ayrı bir matematik ders kitabı hazırlanıp, bu kitap İYEP matematik kitabındaki gibi görselleştirilip, etkinlikleri sadeleştirilmelidir. Çünkü mevcut ders kitapları öğrencilerin ilgisini çekmemekle beraber ödevli matematik derslerinde etkinlikleri yapmakta zorlanmaktadırlar.

*   Türkçe Etkinlik Kitabında modül 1 ve modül 2 için etkinlikler seviyeye uygun iken modül 3 için hazırlanan etkinlikler öğrenci seviyesinin üstünde ve zorlayıcıydı.

*  Modüller arası geçişlerde yapılan sınavların ortak olması daha uygun olacaktır. Çünkü her öğretmenin hazırladığı sınavın zorluk seviyesi farklı olmakta. Bu durumda bazı okullarda seviyeleri yeterli olmalarına rağmen bazı öğrenciler modül tekrarına kalmakta iken, başka bir okulda henüz yeteri seviyeye ulaşamamış öğrenciler modül atlamaktadır.

* Modüllere ayrılan süre yetersiz kalmaktadır. Özellikle matematik için ayrılan 70 saatin 120 olarak değiştirilmesi kalıcı öğrenmeyi kolaylaştıracaktır.

* Özellikle birleştirilmiş sınıflı okullarda iş ve işlemlerin sadece e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yapılması zaman ve kaynak açısından tasarruf sağlayacaktır. Çünkü bu tür okullarda komisyon genellikle tek öğretmenden oluşmaktadır.


Komisyon Üyesi                                                                                 Müdür Yetkili Öğretmen

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak