2022 Öğretmenler Günü İndirimleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

24 Kasım Öğretmenler Günü İçin İndirim Yapan Firmalar

Türk Hava Yolları Öğretmenler Günü İndirimleri
Öğretmenlerimize en içten dileklerimizle!
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü bugünden kutluyoruz! Değerli öğretmenlerimiz ve birlikte seyahat eden eş ve çocuklarına, 24 Nisan 2022 tarihine kadar Miles&Smiles üyesi olarak yapacakları yurt içi uçuşlarında %20 indirim sunuyoruz. Güvenli Seyahat Standartlarımız ile huzurlu bir seyahat deneyiminin yanı sıra Türk Hava Yolları’nın her zamanki misafirperverliği, pek değerli öğretmenlerimizi bekliyor.

Karaca Öğretmenler Günü indirimi % 70
 
Karaca’da öğretmenler gününe özel tüm seçili ürünler % 70’e varan indirimli fiyata!

Türk Hava Yolları Öğretmenler Günü İndirim Kampanya Detayları
Biletleme dönemi    04 Kasım 2021 - 24 Nisan 2022
Seyahat dönemi    
04 Kasım 2021 – 24 Nisan 2022

Kural ve koşullar

  • Kampanya; 04 Kasım 2021 - 24 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 04 Kasım 2021 - 24 Nisan 2022 arasında olan Economy Class ve Business Class yurtiçi uçuşlar için geçerlidir.
  • U,W,P,V ve L ücret sınıfları kampanya kapsamında değildir. Diğer tüm sınıf ve kabinler için %20 indirim uygulanacaktır.
  • Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve ailelerine %20 indirim uygulanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles üyeliği zorunludur. Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden Miles&Smiles üyeliği yoksa oluşturulması; Miles&Smiles üyelik hesabında T.C. kimlik numarası girilmesi ve “Kişisel Bilgilerim” kısmında “Öğretmen” alanının işaretlenmesi gerekmektedir.
  • Üyelik içerisindeki “Kişisel Bilgilerim” kısmında ”Öğretmen” alanı işaretlendikten sonra MEB ve YÖK’e ait veri tabanları üzerinden kontrol sağlanmakta ve öğretmen yolcularımızın öğretmenlik bilgileri sistem tarafından otomatik olarak onaylanabilmektedir.
  • Öğretmen bilgisinin kaydedilmesi sırasında herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda, Türk Hava Yolları geri bildirim formu üzerinden veya Türk Hava Yolları satış ofislerine öğretmenlik belgeleri ile başvurarak bilgilerin onaylatılması gerekmektedir.
  • “Öğretmen” bilgisinin onaylanması zaman alabilmektedir. Bilet alımı konusunda bu onay sürecinin göz önünde bulundurulması gerekmektedir.
  • “Öğretmen” bilgisi kaydedilen misafirlerimizin bilet alımı esnasında yolcu tipi olarak “Öğretmen” seçmesi ve Miles&Smiles üyelik numarasını giriş yapması gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için aynı rezervasyonda bulunan tüm yolcuların aynı soyadı taşıması gerekmektedir.
  • Çift soyad sahibi yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını giriş yaparak indirimden yararlanabilirler.
  • Öğretmen yolcumuz hariç, yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır.
  • Öğretmen ya da öğretim üyesi eşlerinde ve çocuklarında soyadı farklılığı olması durumunda öğretmen ya da öğretim üyesinin ailesi olduğunu gösteren belgeyi satış ofisine ibraz ederek bilet düzenlenmesi koşulu ile bu indirimden yararlanabilir.
  • İlgili kampanya sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli yurtiçi ve Hopa seferlerde geçerlidir. Codeshare (ortak) uçuşlarda, Türk Hava Yolları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seferlerinde geçerli değildir.
  • Açık olarak düzenlenen biletler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya kapsamında sunulan indirim diğer indirimlerle birleştirilemez.
  • Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacaktır.
  • Değişiklik ve iptal durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir.
  • Ücrete tüm vergi ve harçlar dahildir.
  • Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.
  • Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Öğretmenlere tren biletleri ve kargo ücretlerinde 24 Kasım indirimi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü Kampanyası kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenlere, 24-30 Kasım döneminde yüksek hızlı tren (YHT) ve ana hat tren biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

AA muhabirinin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından aldığı bilgiye göre, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü 2016’dan beri sürdürdüğü “Öğretmenler Günü Kampanyası”nı bu yıl da uygulamaya koyacak.

Bu kapsamda 24-30 Kasım’da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat trenlerini yüzde 50 indirimli kullanabilecek.

Yolculara bilet satışında birçok alternatif sunuluyor

Yoğun ilgi gören kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenler, biletlerini farklı yöntemlerle temin edebiliyor.

Yolcular biletlerini gişelerden, internet sitesinden, mobil uygulamadan alabileceği gibi, 444 82 33 numaralı çağrı merkezini arayarak veya acentelerden temin edebiliyor.

Kampanya sürecinde öğretmenlerin, biletlerini satın aldıktan sonra biniş noktalarında öğretmen kimlik kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

İlk defa 2016 yılında başlatılan Öğretmenler Günü indirimlerden bugüne kadar toplam 19 bin 180 öğretmen faydalandı.

DeFacto’dan Öğretmenler Gününe Özel Kampanyalar
Tıpkı yılbaşı, sevgililer günü ve anneler günü gibi Öğretmenler Günü indirim sezonunun açıldığı bir tarihtir. 24 Kasım tarihine özel kampanyalardan kendiniz ve sevdikleriniz için de yararlanmanız mümkündür. Bu tarihler yaklaştığında beğendiğiniz bir ürünün indirime girdiğini görebilirsiniz. Alışverişlerinizi özel günlerin yaklaştığı tarihlerde yapmak ekonomik açıdan fayda sağlayacaktır. Öğretmenler Günü indirimi kapsamında öğretmenlerin kendisine özel fiyatlandırmalar uygulanabilmektedir. Bu sayede öğretmenlerin kendileri için yapacakları alışverişlerde kampanya kapsamında o güne veya haftaya özel indirimlerden yararlanması mümkündür. Sürdürebilir bir yaşam anlayışı ile doğayı korumak adına çalışmalar yürüten TEMA Vakfı’nın Öğretmenler Gününe özel olarak hazırladığı eğitim sertifikaları mevcuttur. Çocukların doğayı tanıma sevme ve koruması adına düzenlenen TEMA Vakfı eğitimlerine öğretmeniniz adına bağışta bulunarak hem bir eko-projeye katkıda bulunabilir hem de öğretmeninizi manevi açıdan mutlu edebilirsiniz. TEMA Vakfı Öğretmenler Günü hediyesi bağış sonrasında takdim edilen bir geri dönüştürülebilir sertifikadan oluşmaktadır. En az 3 çocuğun doğa konusunda bilinçlendirilmesine yönelik bu çalışma eğitime gönül vermiş kişiler için anlamlı bir hediye olacaktır. Satın almayı düşündüğünüz armağanı belirledikten sonra nereden alacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Bunun için ürünleri doğrudan mağazaya giderek almayı veya online alışverişi düşünebilirsiniz. Öğretmenler Günü kampanyası kapsamında bu platformlarda çok sayıda fırsat ürünü ön plana çıkmaktadır. Önemli olan kaliteli alışverişi uygun fiyata yapabileceğiniz bir marka tercih etmenizdir. Bunun için DeFacto mağazalarını ziyaret edebilir, aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

PTT Kargo’da öğretmenlere yüzde 24 indirim

PTT AŞ tarafından da Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında, PTT’nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu ücretlerinde 24 Kasım’da yüzde 24 indirim yapılacak.

İndirimden faydalanmak isteyen öğretmenlerin, kargo gönderimi sırasında öğretmen kimlik kartını ibraz etmeleri yeterli olacak. 

Flyinn AVM'den Öğretmenlere Sinema Bileti Hediye

İstanbul Florya'da Türkiye'nin ve Dünya'nın önde gelen markalarıyla ziyaretçilerini ağırlayan Flyinn AVM, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerinize sinema bileti hediye edecek.

24 Kasım Çarşamba Günü Flyinn AVM'ye gelen ve danışma noktasına Öğretmen kimliğini ibraz eden tüm öğretmenlerimize 1 adet sinema bileti hediye edilecektir.

Lc Waikiki Öğretmenler Günü İndirimi 2021
24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez markası LC Waikiki, geçen sene 20-24 Kasım tarihleri arasında öğretmenlerin çocuk ve yetişkin ürünlerinde yapacakları tüm alışverişlerde % 30 indirim uygulamıştı. Fakat bu sene LC Waikiki henüz bir kampanya açıklamasında bulunmadı. Konuyla alakalı  gelişmeler bekleniyor.

TurkNet Öğretmenlere özel ilk ay ücretsiz internet!

Öğretmenlere özel Özgür İletişim TurkNet’te! Üstelik ilk ay ücretsiz. Maksimum hız ve yüksek performanslı internet için hemen aşağıdaki promokod ile abone olun!

Davet Kodu: OGM3K5Z0MB9I2TJ

  •     100 mbps'ye kadar maksimum hız
  •     Sınırsız, taahhütsüz
  •     Zahmetsiz iptal
  •     Netflix’e en hızlı bağlantı
  •     Dijital ve hızlı müşteri desteği


Öğretmenlere Taahhütsüz ve Sınırsız İnternet

Sınırsız, taahhütsüz, maksimum hızda internet TurkNet’te! Uzun uzun taahhütler, suni kotalar bizim hizmetimizde yok. Netflix, EBA gibi platformlara hızlı bağlantı var, özgürlük var, yüksek hız var. Daha ne olsun, sizi de bekliyoruz :)
Öğretmenlere özel ilk ay ücretsiz internet kampanyası TurkNet’te!

Öğretmen internet kampanyası dahilinde ilk ay bedava kullanım sunuyoruz! Tek yapmanız gereken abone olmak! Abonelik adımları sırasında (4. Adımda) promokod bölümüne yukarıda yer alan kodu yapıştırabilirsiniz. Satış ve Başvuru Takip Hattı üzerinden aboneliğinizi başlatmak isterseniz de aynı şekilde yukarıda yer alan promokodu müşteri temsilcisine ileterek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

TurkNet öğretmen kampanyası nedir?
 

TurkNet öğretmen kampanyası, öğretmenlere özel olarak sunduğumuz 1 ay ücretsiz interneti içeren bir kampanyadır. Kampanyaya katılmak için yukarıdaki kodu 0850 280 8081 üzerinden müşteri temsilcimizle paylaşabilir ya da yukarıda yer alan Promokodla abone olmak istiyorum butonuna tıklayarak online aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

TurkNet öğretmen kampanyasına nasıl katılabilirim?
 

TurkNet öğretmen kampanyasına katılmak için buraya tıklayarak abonelik form sayfamıza gidebilir ve yukarıda paylaştığımız kodu bu formun dördüncü adımındaki ilgili alana yapıştırabilirsiniz. Eğer telefon ile abone olmak isterseniz de 0850 2885204 nolu telefonu aramanız yeterli. Promokodu müşteri temsilcimizle paylaşabilirsiniz. Bunlardan herhangi birini yaptıktan sonra 1 ay ücretsiz internet hakkını kazanmış olursunuz.

Öğretmen kampanyasında ne kadar hız alabilirim?

Özgür İletişim kapsamında kullanacağınız hizmetinizde alacağınız hız altyapınıza göre değişiklik göstermektedir. Biz adresinizde bulunan altyapınızdaki maksimum hızı size tek fiyata sunuyoruz. Aboneliğinizden sonra da eğer altyapınızda bir iyileşme olursa hızınızı yükselterek, tek fiyattan kullanmaya devam etmenizi sağlıyoruz. 

Anadolu Sigorta Öğretmenler Günü İndirimleri

Öğretmenler Günü Hediyesi Anadolu Sigorta’dan!
Yüz yüze eğitime dönüş yapıldığı bugünlerde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlığını güvence altına alan öğretmen müşterilerimizin Öğretmenler Günü hediyesi Anadolu Sigorta’dan!

Öğretmenler Günü kampanyamız kapsamında, Anadolu Sigorta’dan ilk kez Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran öğretmen müşterilerimize hem %5 indirim hem de 100 TL Trendyol Cüzdan hediye çeki fırsatı sunuyoruz.

Kampanya Koşulları:

Kampanyamız 8 Kasım – 30 Kasım 2021 tarihleri arasında bireysel müşterilerimiz adına düzenlenecek poliçeler için geçerlidir.
18-55 (18 ve 55 dahil) yaş aralığındaki öğretmen müşterilerimiz için Anadolu Sigorta’dan ilk kez düzenlenecek Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçeleri için geçerlidir. Yenileme poliçelerinde geçerli değildir.
Öğretmenler Günü kampanyamız yalnızca meslek bilgisinde aşağıdaki mesleklerden biri kayıtlı olan öğretmen müşterilerimiz için uygulanabilecektir.
Bilim İnsanları, Akademisyenler - Araştırma Görevlisi (Asistan)
Bilim İnsanları, Akademisyenler - Öğretim Görevlisi
Eğitim - Anaokulu Öğretmeni
Eğitim - Öğretmen (Diğer)
Eğitim - Öğretmen (İlkokul)
Eğitim - Öğretmen (Lise)
Eğitim - Öğretmen (Ortaokul)
Söz konusu kampanya, başka kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.
Kampanya koşullarını sağlayan öğretmen müşterilerimiz, OGRETMENLER21 kampanya kodu ile Anadolu Sigorta satış kanallarına başvurarak kampanyadan yararlanabilirler.
Kampanya dijital platformlarımızda da geçerlidir.
Sağlık Sigortası poliçelerinde indirim, poliçe içerisinde yer alan her bir sigortalı üzerinden kontrol edilerek, yalnızca indirim koşulunu sağlayan sigortalılar için uygulanmaktadır. Trendyol Cüzdan hediye çeki ise Öğretmenler Günü kampanyası uygulanan poliçelerin sigorta ettirenine iletilecektir.
Kampanya koşullarını sağlayan sigorta ettiren müşterilerimizin 100 TL değerinde hediye çeki kodu, poliçenin iptal edilmemiş olması koşuluyla, şirketimizde kayıtlı cep telefonu numaralarına 6-10 Aralık 2021 tarihleri arasında SMS ile iletilecektir.
Hediye çeklerinin SMS ile iletilebilmesi için sigorta ettiren müşterilerimizin "Pazarlama ve İletişim İzni" bulunması gerekmektedir. Pazarlama ve İletişim İzni, Online Bireysel Şubemizin ve Sigortam Cepte mobil uygulamamızın “Profil” bilgileri ekranından, Sağlığım Cepte mobil uygulamamızın “İzinler” menüsü üzerinden ya da Dijital Form aracılığıyla verilebilmektedir.
Gönderim tarihinde Pazarlama ve İletişim İzni bulunmayan müşterilerimize hediye çekleri SMS ile iletilememektedir. Gönderim tarihinden sonra Pazarlama ve İletişim İzni verilmesi durumunda hediye çeki temini mümkün olmamaktadır.
Kampanya kapsamında poliçe başına 100 TL Trendyol Cüzdan hediye çeki iletilecektir. Poliçede yer alan sigortalı sayısı hediye edilecek Trendyol Cüzdan hediye çeki adedini ve/veya değerini etkilemeyecektir.
Aynı sigorta ettirenin Öğretmenler Günü kampanyası kapsamında birden fazla poliçe satın alması durumunda, sadece 1 poliçe için Trendyol Cüzdan hediye çeki iletilecektir. Kampanyadan sadece bir kez yararlanılabilir.
Trendyol Cüzdan’a tanımlanacak hediye çeki farklı alışverişlerde parçalı olarak kullanılabilir. Kalan bakiye takibi yapılabilir. Altın, cep telefonu ve dijital ürünler hariç tüm kategorilerde kullanılabilir. İndirimli ürünler, mevcut tüm kampanyalarda geçerlidir. Hediye edilen tutarın üstüne cüzdana istenilen miktarda para aktarılabilir. İptal ve iade durumunda sipariş tutarı tekrar cüzdana yüklenir. Trendyol Cüzdan hediye çekleri 23.02.2022 tarihine kadar kullanılabilecektir.
Anadolu Sigorta ve Trendyol süre ve koşullar konusunda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.
Kampanya kapsamında Trendyol tarafınca sunulacak hizmetin sorumluluğu Trendyol’a aittir. Anadolu Sigorta hizmetlerin kullanımı veya kullanılamaması sonucu ortaya çıkabilecek ya da ilgisi olan, doğrudan veya dolaylı hiçbir zararla ilgili olarak sorumluluk kabul etmeyecektir.

24 Kasım Öğretmenler Günü İçin İndirim Yapan Firmalar

n11.com Öğretmenler Günü Hediyeleri
Öğretmenler Günü'ne özel sevgi dolu hediye fırsatları n11.com'da.

Hepsiburada En Güzel Öğretmenler Günü Hediyeleri
Öğretmenler Günü hediyesi için binlerce alternatif, çok özel fiyatlar ve özel Hepsiburada indirimiyle sizi bekliyor.

Altınbaş Öğretmenler Günü'ne Özel Hediye Fırsatları
Altınbaş online mağazada Öğretmenler Günü'ne özel hediye seçenekleri indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.


Roman Öğretmenler Günü'ne Özel Tüm Trikolar %20 İndirimli!
Roman internet mağazasında öğretmenler günü heyecanı yaşanıyor. Tüm trikolarda %20 ekstra indirimi kaçırmayın.


Pierre Cardin Öğretmenler Günü Hediye Fırsatları
Pierre Cardin online mağazada öğretmenler gününe özel hediye fırsatları sizi bekliyor.

ButikGez Öğretmenler Günü'ne Özel Çiçek Hediye!
ButikGez'den bu hafta yapacağınız 150 TL ve üzeri tüm alışverişlerde çiçek hediye!

Altınbaş'tan Öğretmenlere Necef Kolye Hediye
Yeni yılda bitmeyen şans Altınbaş'tan. Tüm zamanların en şans dolu taşı necef, pırlantalı kafesi içinde Altınbaş'tan hediye.

Anahtar Kelimeler:
2022 Öğretmenler Günü Kampanyaları2022 Öğretmenler Günü İndirimleriDE FACTOHepsiburada öğretmenler Günü IndirimleriÇiçeksepeti öğretmenler Günü IndirimleriLc Waikiki öğretmenler Günü IndirimleriDe Facto öğretmenler Günü IndirimleriÇiçeksepetiHepsiburadaÖğretmenler Günü Indirimleri 202Öğretmen Indirimi THYIndirimleriTrendyol öğretmenler GünüTrendyol öğretmenler Günü IndirimleriTrendyolThy öğretmenler GünüTHY2021Trendyol öğretmen IndirimiTrendyol ÖğretmenÖğretmen TrendyolKaraca Öğretmenler Günü Indirimi % 70Karaca Öğretmenler Günü Indirimi2021 Yılına Ait 24 Kasım Öğretmenler Günü İndirimleri2021 Yılına Ait 24 Kasım Öğretmenler Günü İndirimöğretmenler Günü Için Indirim Yapan Firmalar24 Kasım Öğretmenler Günü İçin İndirim Yapan FirmalarAltınbaştan Öğretmenlere Necef Kolye HediyeÖğretmenler Günü Hediyeleri TchibodaButikGez Öğretmenler Gününe Özel Çiçek Hediye!Pierre Cardin Öğretmenler Günü Hediye FırsatlarıRoman Öğretmenler Gününe Özel Tüm Trikolar %20 İndirimli!Altınbaş Öğretmenler Gününe Özel Hediye FırsatlarıHepsiburada En Güzel Öğretmenler Günü HediyeleriN11.com Öğretmenler Günü HediyeleriAvon Parfümlerde Öğretmenlere Ekstra %10 İndirim Kodu!Öğretmenler Günü HediyeleriÖğretmenler Günü Indirimleri Ve Indirim Kuponu SeçenekleriLc WaikikiLC Waikiki Öğretmenler Günü IndirimiLC Waikiki Öğretmenler Günü Indirimi 2021DeFacto’dan Öğretmenler Gününe Özel KampanyalarÖğretmenler Günü Hediyerleri Ve İndirimleri24 Kasım 2021Öğretmenler Günü İndirimleri Ve Kampanyaları24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü İndirimleri Ve Kampanyalarıöğretmenler Günü KampanyasıÖğretmenlere Sinema Bileti HediyeFlyinn AVMden Öğretmenlere Sinema Bileti HediyeÖğretmenler Günü Indirimler2021 Öğretmenler GünüÖğretmenler Günü 2021öğretmenler GünüPTT Kargo’da öğretmenlere Yüzde 24 IndirimÖğretmenlere Kargo ücretlerinde 24 Kasım IndirimiÖğretmenlere Tren Biletleri Ve Kargo ücretlerinde 24 Kasım IndirimiÖğretmenlere Tren Biletleri İNDİRİMİAnadolu Sigorta Öğretmenler Günü İndirimleriTürk Hava Yolları Öğretmenler Günü İndirim Kampanya DetaylarıTürk Hava Yolları Öğretmenler Günü İndirimleriÖğretmenler Günü Hediyesi Anadolu Sigorta’dan!Öğretmenler Günü Kampanyaları 2021öğretmenler Günü Kampanyaları2021 Öğretmenler Günü Kampanyaları24 Kasım Öğretmenler Günü İndirimleri 202124 Kasım 2021 Öğretmenler Günü İndirimleri24 Kasım Öğretmenler Günü İndirimleriÖğretmenler Günü İndirimleri 2021öğretmenler Günü Indirimleri2021 Öğretmenler Günü İndirimleriÖğretmenlere özel Ilk Ay ücretsiz Internet!TurkNet​​​​​​​ Öğretmenlere özel Ilk Ay ücretsiz Internet!Öğretmenlere özel Özgür İletişim TurkNet’te!Öğretmenlere özel Ilk Ay ücretsiz Internet Kampanyası TurkNet’te!Öğretmenlere Taahhütsüz Ve Sınırsız İnternetÖğretmen Internet KampanyasıTurkNetTurkNet öğretmen Kampanyası Nedir?TurkNet öğretmen Kampanyasına Nasıl Katılabilirim?Öğretmen Kampanyasında Ne Kadar Hız Alabilirim?öğretmenler Günü Indirimleri Lcwöğretmenler Günü Indirimi 2021Karaca öğretmenler GünüAkvaryum öğretmenler Günü KampanyasıEnglish Home Öğretmenler Günü IndirimiLcw öğretmenler Günü Indirimi 2021öğretmenler Günü Banka Kampanyaları

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak