Zorunlu Hizmete Çözüm?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Zorunlu hizmetini yapmayanların ya da yaparken türlü bahanelerle zorunlu hizmet olmayan bölgelere geçenlerin ( sağlık mazeretini tenzih ediyorum) keyfi bozulmasın diye gelen bu uygulamanın oluşturduğu kul hakkına, adaletsizliğe de öteki tarafta af gelir mi acaba?
"Zorunlu Hizmet" diye bir kavram varsa çözüm buna 10 yılda bir af getirmek değil herkesin eşit şekilde bu hizmeti yerine getirmesini sağlamaktır. Af getirmek bu görevi yapanları enayi yerine koymaktır.
Sevinenlere bakıyorum orta yaş veya orta yaş üstü kadın arkadaşlar. Eş durumu yapıp zorunlu görevini tamamlamayanlar. Bahaneleri ne?
10 yılda bir gelmiş yine gelmeli. ( Çok mantıklı değil mi ?)
Düzenimiz var, evrak işimiz çok vs.
10 yılda bir yapılan bir yanlışın yine yapılması biz çözüm değil. Ayrıca sizin düzeniniz varsa zorunlu hizmet bölgesinde çalışanların düzen kurmaya, evlenmeye, çocuk yapmaya hakkı yok mu? Herkes planını yapacak ona göre aile, düzen kuracak. Başkalarının hakkını ihlal ederek kurulan düzen kimseyi bağlamaz.
Zorunlu hizmetini yapan, yapmaya devam eden genç arkadaşım, bu durum en çok seni etkileyecek. Gitmek istediğin yerler zaten çakılı dolu, bir umut boşalacak diye beklediğin yerdekilerin keyfi bozulmasın diye bir de af aldılar.
Şimdi yapmamız gereken CİMER'e yazmak ve ne kadar çok öğretmenin hakkına girdiklerini görmelerini sağlamak. Merak etmeyin biz daha çoğuz ve SUSMAMALIYIZ!
Emrah Bilmez

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak