Zor Zamanlarda Öğretmen Olmak Neye Benzer?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğrencilerimiz daha güvenli değilse, cümle 8'deki konu / fiil sözleşmesindeki hatayı belirleyip belirlemeyecekleri önemli değil mi? Öğrencilerim daha güvenli değillerse, ikna edici denemelerini bir harekete geçirici mesaj ile sonuçlandırmazlarsa sorun olur mu? Öğrencilerim daha güvenli değilse, daha resmi bir tonda yazamazlarsa gerçekten fark eder mi?

Bütün sorularımın cevabını biliyordum. Hayır. Hiçbir şey şu anda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için daha güvenli okullardan daha önemli değil. Hayatın sorgulanması ve analiz edilmesi ve önemli olan önemli bir krizden sonra doğal bir insan müdahalesidir . Ve son aylarda, bu ülke genelinde kriz payımızdan daha fazlasına sahibiz.
Öğretmenler eşi görülmemiş bir zamanda sevdikleri şeyi yapmaya çalışıyorlar. Haftalar boyunca mesleğimiz her gün manşetlerde yer aldı. Ve bildiğim kadarıyla, böyle fırtınalı bir iklimde öğretmek için resmi bir el kitabı yoktur. Fakat burada öğretmenlerin bazı kontrolleri sürdürmelerine yardımcı olmak ve kışkırtmanın ortasında kendilerine bakmak için birkaç ipucu var:

1. Okulunuzun Kriz Planını Yeniden Ziyaret Edin
- Okulunuzda iyileştirme alanları aramak için iş arkadaşları, bölüm başkanları ve yöneticilerle buluşun. Fakülte ve personel için davetsiz misafir eğitimini planlayın ve idarenin yerel polis departmanınızı ziyaret etmesini ve binanızın düzenini öğrenmesini isteyin. Bu bir krizde çok değerli olabilir.


 
2. İş arkadaşlarınızla konuşun
Mevcut çalışma ortamınızla ilgili duygularınızı ve endişelerinizi ifade etmek çok önemlidir. Biz şimdiden çok sorumluyuz: planlama, derecelendirme, standartlaştırılmış test, rol modelleme, vb. Bu yükleri başkalarıyla paylaşın ve daha az anıtsal görünmelerine yardımcı olabilir. Ve okulunuzun büyük olasılıkla personel konusunda eğitimli bir danışmanı olduğunu unutmayın. Gençlerle çalışma konusunda uzman olabilir, ancak okul danışmanları da endişelerinizi dinleyebilir.

3. yansıtır
Neden yıllar önce öğretmen olduk diye düşünmek ve şımartmak için biraz zaman ayırın. Edebiyatı seviyor musun? Devam et ve diğer çalışmalarında "yakalamaya" başladığın komodinin en çok satanını oku. Sana sanat öğretir misin Yerel bir galeriyi ziyaret edin ya da komşu semtte bir sanat gecesine katılın. Eğitim hakkında sevdiğiniz şeylerin köklerine geri dönün ve bunu bir süreliğine kucaklayın. Makaleler ve ders planları biraz bekleyebilir.

4. Kendinize bir mola verin
Kendinize biraz zaman ayırın ( evet, öğretmenler her şeyi planlıyoruz ) tam olarak ne yapmak istediğinizi yapın. Öğleden sonra yürüyüş yapın ya da koşun; masaj ya da pedikür rezervasyonu yapın ya da bir arkadaşınızla akşam yemeği yiyin. Hangi aktiviteyi seçtiğin önemli değil. Sadece senin için olan bir şeyi yapmak için zaman ayır. Hakediyorsun.

Bu hafta mücadele ettiğim için, kendi belirsizlik duygularımla bir şeyler yapmaya karar verdim. İlk sınıf öğrencimin katıldığı ilçedeki okul yönetim kurulu üyelerine bir mektup taslağı hazırlamak için ikna edici yazıyla arka planımı kullandım. Mektubumda kampüs tarzı okullarda ek kaynak memurları ve derhal uygulanabilecek diğer güvenlik önlemleri talep ettim.


 
Fark yaratmak için sahip olduğum becerileri kullanıyorum. Dünyanın küçük köşemi daha iyi, daha güvenli bir yer yapmaya çalışmam benim için önemlidir. Bu hafta gerçekten çok çalıştım ve şimdi kendime karşı nazik olacağım, mola verip biraz dinleneceğim. 

Kaynak: https://www.boredteachers.com/teaching-and-career-tips/teaching-difficult-times

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak