Ücretli Öğretmenler MEB'den Kadro Bekliyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ders ücreti karşılığı okullarda eğitim veren ücretli öğretmenler MEB'den kadro istiyor. Diğer öğretmenlerle aynı görevi yapan ücretli öğretmenlerin kendilerine yapılan haksız ücretlendirilmesinin , bir an önce son bulmasını istiyorlar.
 

Belirli bir görev yılını doldurmuş ücretli öğretmenlerin kadroya alınması talebinde bulunan ücretli öğretmenler ders ücretlerinin asgari ücrete bile yaklaşmadığını ifade ederek yaşam güvencelerinin sarsıntıda olduğunu ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı’na taleplerinin karşılanması için sürekli kendilerini hatırlatan ücretl, öğretmenler, Bakanlığa seslerini duyurana kadar mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Fizik öğretmeni 4 yıl önce

Devlet kendisine yıllarca hizmet etmiş emektar ücretli öğretmenleri kadroya almalıdır. Bu Hak'tır!

Avatar
Mehmet 4 yıl önce

Ücretli öğretmen olarak yıllarca çalıştık devletimizin istedigi yere gitti asgari ücret altında çalıştık prim günüm 1000 bu yaştan sonra ne işte çalışalım devletin bize sahip çıkmasını istiyoruz milli eğitim bakani Ziya bey atanmamizi ıstemiyor biz devletten istiyoruz hakkımız olan kadroyu ziya beyden değil

Avatar
Veysi 4 yıl önce

Ucretli ogretmenler kadroya alinsin

Avatar
Ahmet Demir 4 yıl önce

15 yıldır özel sektörde ogretmenlik yapıyorum. Yaşım 45 bu saatten sonra kpss den istenilen puanı nasıl alacağız soruyurum. Kısacası tecrübeli öğretmenlerin kadroya alınması gerektiğine inanıyorum.

Avatar
Ali 4 yıl önce

Ücretli öğretmene kadro verilmeli çünkü ayda 13 günlük sigorta ve asgari ücretin altında bir maaşla yillardir çalışıyoruz hemen kadro verilmeli

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak