Tüm Öğretmenlerin Aralık Ayında Yapması Gereken 10 Şey

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Aralık'tan itibaren her sabah kahve için

Kış tatili çok yakın, yine de çok uzak. Ve yorgun öğretmen bedenlerimiz kağıtların, verilerin, değerlendirmelerin, gözlemlerin ve Noel shenanigansının sonsuz eziyetini hissediyorlar. Bu kasvetli, uzun günlerde hayatta kalacağımız tek yol, en büyük kafeinli meşrubat olan devasa bir bardaktır. Bu içeceklerden birini kullanan bir öğretmen görüyorsanız, lütfen koşun. Şaşırmış olmamalıyız.

2. Bir saat sessizlik.

Öğrenciler, seni çok seviyoruz. Ama duyuyoruz ki, “Jingle Bells” in bir daha anahtarsız versiyonunu dinlerseniz veya yaramaz elf Trixie'nin ne tür bir belaya girdiğini duyarsak, onu kaybedeceğiz. Sadece bir saatliğine kendimize ihtiyacımız var. Konuşmak yok. Çığlık atmak yok. Şarkı söyleme. Screeching sandalyesi yok. Çanlar yok. Müdahale eden meslektaşım yok. Sadece saf, tatlı sessizlik.


 
3. Düzenli bir program ile bir gün (sınıflarımıza fazladan bir şey eklenmemesi veya ara vermemesi).

Aralık takvimimiz neden çılgın bir delinin işlerine benziyor? Aralık ayında her gün bir şeye ihtiyaç duyduğumuzu düşünen güçler neden? Özel toplantı, parti, toplantı, konser ya da tatil potluck olmadan normal bir günümüz olmaz mı?

4. Freakin 'müfredatını öğretme zamanı.

Bunun çıldırmış olabileceğini biliyorum, ama öğretmenler hala geçmesi için normal olarak planlanmış müfredatımız var. Aralık ayında eğlence ve oyun değil. Popüler inanışın aksine, hala vurmak için standartlara ve öğretecek kavramlara sahibiz. Malzememizden geçmek için zamana ihtiyacımız var.


 
5. Seçtiğimiz mutlu saatler içerisinde sınırsız içeceklere hediye çeki.

Fotokopi makinesinde küçük konuşmayı içermeyen meslektaşlarıyla bağ kurmanın bir yoluna ihtiyacımız var. Öğretmenlerin büyük bir kısmı, özellikle de zor bir günün ardından mutlu saatler geçirmenin kötü bir yer olmadığını kabul eder!

6. Bir gün izinli.

Öğretmenler, bunun mola yakın olduğunu biliyorum, ama bir gün seçip çıkarmanızı tavsiye ederim. Git masaj yap! Hallmark filmlerini izlerken tüm gün boyunca pijamalarınızda kalın! Bunun için aklınız ve vücudunuz size daha sonra teşekkür edecektir, söz veriyorum.

7. Bizim Noel bizim için alışveriş yapmak için bir kişisel asistan.

* Bleep *, yılın bu zamanlarında insanlara hediye almamızı nasıl sağlıyor? Hangi gün olduğunu ya da evi terk etmeden önce deodorantı koyduğumu hatırlamıyorum. Hafta sonları, hafta boyunca ihmal ettiğimiz tüm işler için ayrıldı ve çoğumuz Noel'den birkaç gün öncesine kadar çıkmıyoruz. Bize yardım etmek için bir elf gönder, STAT!

8. Söz konusu hediyeleri satın almak için büyülü fonlar.

Tüm ailelerimiz ve arkadaşlarımız için hediye almak için sihirli parayı nereden almalıyız? Öğretmen olmaktan taşan maaşımız mı? Bu mu?! Çünkü banka hesabımız, yılın son ayında yapılan her çekilme ile birlikte üzüntü gözyaşlarını ağlamaya devam ediyor.

9. Dağınık görünüşümüz ve garip yeme alışkanlığımızla ilgili olarak diğerlerinden sıfır yargı.

Aralık, taytların sihirli bir şekilde pantolon haline geldiği ve başımızdaki dağınık bir çörek şeklindeki yıkanmamış saç tomurcukları haline geldiği zamandır. Tüm irade gücümüzü sadece yataktan kalkıp koku almayan kıyafetler koymak gerekiyor. Lütfen görünüşümüzü ya da diyet salonumuzda kalan 3 günlük kurabiyelerden oluşan diyetimizi yargılamayın. Hazırlıklarımız sırasında ağzımızda beş tane kürek çektiğimizi görürseniz, sadece yürüyüp, hiçbir şey görmediğinizi iddia edin.


 
10. KIŞ BREAAAAKKKKK.

Bu keyifli harika haftalar olmadan ne yapabilirdik, nerede uyuyabiliriz, ailemizle birlikte olabilir ve insan özlerimize geri dönebilir miyiz? Aralık ayı boyunca sırtımızı kırarız, ayaklarımızda uzanmak için biraz zaman ayırırız. Tünelin ucundaki ışık budur. Bize yılın sonunda iki hafta ver ve biz de Ocak ayında geri döneceğiz, okul yılının geri kalanında bir şey olmayacak!

Kaynak: https://www.boredteachers.com/humor/things-all-teachers-need-december

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak