Salgın Süreciyle Gizli Mücadele Eden Kahramanlar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Salgın nedeniyle Mart ayından itibaren okullar tatil edildi. Malum bizim ülkemizde ağzı olan bir çok insanın hedefinde çoğu zaman öğretmenler vardır.
Özellikle öğretmenlerin tatillerinin dert olduğu bu kişiler öğretmenlere yönelik sözlü saldırıdan hiç ödün vermeden, her zaman saldırmaya devam ederler
Zaten tatil süreleri diğer meslek gruplarından fazla diye hedef tahtasına oturan öğretmenler nedense takdir görmüyor, takdir görmeyi bırakın çoğunlukla yerden yere vuruluyor.
Aslında bu insanlar salgın sürecinin gizli kahramanlarının öğretmenler olduğundan dahi haberi yok, yada haberleri olsa bile işlerine gelmediği için bu durumu göz ardı ediyorlar.
Yatarak para kazanıyorlar diye sağda solda sözler sarf edeceklerine azıcık olsun araştırsalar, öğretmenlerin yatmadığını salgın döneminde gizli kahramanlar olduklarını görebilirler.
Özellikle meslek lisesi öğretmenlerinin bu süreçte ne işler çıkarttıklarını duymayan kalmadı. Dezenfektandan tutunda maske üretimine kadar bir çok konuda sağlık çalışanlarının yanında oldular.
Uzaktan eğitim sayesinde canlı yayınlarla öğrencileriyle buluştular. Öğretmenler gerek video konferans sağlayıcı teknolojik iletişim araçları ile gerek EBA canlı dersler ile gerekse birebir telefonla arayarak sorarak öğrencilerini bir gün olsun bile yalnız bırakmadılar. 

Hani artık öğretmenlere yönelik saldırıları bir kenara koysanız ve bir kez olsun öğretmnelerin nasıl emekler harcadıklarını görüp takdir etseniz diyoruz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak