Öğretmenlerin Aşılanması Ne Zaman Yapılacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Her geçen gün artan vaka sayıları nedeniyle vatandaşlar tedirgin. Özellikle yüz yüze eğitimde , öğretmenlerin halen aşılanmasının tamamlanmaması ve bu yüzden öğretmenlerin risk altında olduğu herkes tarafından bilinmekte.
Yüz yüze eğitime geçeli haftalar olmasına karşın, öğretmenlerin aşılanması halen tamamlanmadı. Yüz yüze eğitim sonrası aşılanan öğretmen sayısı, 80 binde kaldı. 
Öğretmenlerin aşılanmasının ne zaman biteceği henüz netlik kazanmadı. 
Bakan Ziya Selçuk öğretmenlerin aşılanmasının ne zaman biteceğine dair şu açıklamada bulundu: "aşı tedariğine bağlı olarak açılan sınıfların öğretmenlerinden başlanarak 1 milyon 259 bin öğretmen ve çalışanın aşılanması konusunda Sağlık Bakanlığına liste ulaştırdıklarını ve aşılamanın başladığını anımsatarak, "Yaklaşık 80 bin küsur öğretmenimiz aşılandı. Tedarik süreci hızlandığında aşı süreci de hızlanacak." dedi.

Aşıla Türkiye'ye geldikten sonra öğretmenelrin aşılanmasına başlanacak ve en yakın sürede tamamlanması bekleniyor. Umarız bu süre en yakın zamanda gerçekleşir ve öğretmenler risk altında olmaktan kurtulur

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak