Öğretmenlerin 2020 Haziran Ayı Seminerleri EBA Üzerinde mi Yapılacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sene sonu mesleki çalışmalar Milli Eğitim Bakanlığının aldığı en son karar neticesinde online olarak yapılması kararı alındı. 

Dünyada ve ülkemizde aylardır devam eden corona salgını nedeniyle, milyonlarca öğretmen ilk kez hizmet içi eğitimlerini yüz yüze değil, online olarak alacak. 

2019-2020 Eğitim öğretim yılı sonu seminer programı 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren online olarak gerçekleştirilecek. 

MEB'in ilk başta aldığı kararla Haziran ayı seminerlerinin yüz yüze olması doğrultusundaydı. Her kesimden büyük tepki gelen yüze seminer programı Milli Eğitim Bakanlı vazgeçip, seminer programını online olarak yapma kararı almıştı. 

Peki 22 Haziran Pazartesi günü online olarak gerçekleştirilecek olan Haziran seminer programı nasıl olacak? Seminerler EBA üzerinden mi gerçekleşecek?

Seminerlerin yarın başlayacak olmasına rağmen henüz bu konu hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. 

Milli Eğitim Bakanlığının bu konuyla ilgili olarak valiliklere, il-ilçe milli eğitim müdürlükleri ile okullara  resmi yazı göndermesi bekleniyor. Gönderilen resmi yaıda seminerlerin nasıl yapılacağı ve hangi saatlerde olacağı konusunda öğretmenler bilgilendirilecek

Seminer programının canlı bir seminer olması pek mümkün gözükmüyor. ,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak