Öğretmenlere Sınav Görev Talep Duyurusu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler dikkat! Atatürk Üniversitesi (AÜ) güz dönem sonu sınavı için görev talepleri  http:// augis.anadolu.edu.tr sayfasından açılmıştır

Atatürk Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavı Görev Talep Duyurusu

12-13 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Programları Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı için görev talepleri http:// augis.anadolu.edu.tr sayfasında açılmıştır.

Sınavlarda görev almak isteyen Akademik Personellerimiz 19 Aralık 2018 tarihi Saat 23:30’a kadar görev talebinde bulunabilirler.
________________________________________

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2018-2019 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavında görev almak isteyen akademik ve idari personelin en geç 20 Aralık 2019 Perşembe gün sonuna kadar Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (https://gis.atauni.edu.tr) üzerinden görev talebinde bulunmaları yapılacak sınav organizasyonu açısından önem arz etmektedir.

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlarda görev talebinize binaen verilen görevi onayladıktan sonra mücbir sebepler dışında yapılan görev iadeleri "görev ihmali" olarak değerlendirilmektedir.

Önemli Notlar
1- Sınav tüm sınav merkezlerinde üç(3) oturum halinde gerçekleştirilecektir. 
2- Kurum temsilcisi olarak bir yarıyıl içerisinde aynı sınav merkezinde 1 (bir) kere görev alınabilir.
3- Kurum temsilcisi olarak şehir dışında görev alacak öğretim üyeleri 18-21 Ocak 2019 tarihleri arasında görevli olacağından belirtilen tarihler için ders yükü yazılamayacaktır. Birimlerin kabul etmesi halinde ilgili tarihlere denk gelen dersler için telafi programı yapılabilir. Ayrıca yapılacak olan görev için izin başlangıç tarihinde değişiklik yapılamamaktadır.
4- Kurum temsilcileri toplantısına katılım zorunlu olup, toplantı yeri ve tarihi görevlilere sistem üzerinden mesaj yoluyla bildirilecektir.

Bu konuların görev talebinde bulunacaklar açısından dikkate alınması mağduriyet oluşmaması adına önemlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak