ÖĞRETMENLER KENDİ BRANŞINDA BAŞARISIZ DİYE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

ÖĞRETMENLER KENDİ BRANŞINDA BAŞARISIZ DİYE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR. Öğretmen düşmanları hız kesmiyor ve sürekli öğretmenlere saldırmak için bir şeyler arıyor. Eğer öğretmenlere yönelik karalama amaçlı bir şeyler bulamıyorlarsa kafalarından uydurup yine saldırıyor. Yeter ki öğretmenleri karalasınlar. 
 

Kendi alanım olduğundan sadece edebiyat branşı için konuşacak olursam:Eski Türk edebiyatı,Halk edebiyatı,Yeni Türk edebiyatı,Eski ve Yeni Türk dili.Bunların hepsi birer uzmanlık alanıyken,her bir edebiyat alanına hakim olmak için insanlar yıllarını verip akademik eğitim görüyorken siz kalkıp hepsinden genel bir eğitim alan insanların tüm bu alanları mükemmel yapmasını bekliyorsunuz üstelik konu sınırlaması da yapmıyorsunuz.Uçsuz bucaksız bir sınava sokup sonra da suçluyorsunuz.Yazık.
Bu tür haberlerle sistematik şekilde öğretmenler bilgisizlikle ve yetersizlikle suclanarak gözden düşürülmeye çalışılıyor bu ülkede ki öğretmen düşmanlığı nedir anlamıyorum oysa ülkedeki tüm meslek gruplarını yetiştiren kişidir öğretmen saygı duyulması gereken en kutsal meslektir öğretmenlik bana bir harf ogretenin 40 yıl kölesi olurum diyen Hz. Ali şimdi ki öğretmen düşmanı insanları görse yaşarken ölürdü herhalde ...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak