Öğretmenler Hedef Tahtasında!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


TC Neslihan Özbay  
Farkında mısınız? Son günlerde öğretmenler, resmen hedef tahtası olmuş! Okullarda eğitim değil de öğrencilere şiddet uygulanıyor muş?  Gibi, lanse ediyorlar. Amaç; bu mesleği sıradanlaştırmak.) Sağlık sorunu olmayan her bilinçli eğitmen adayı bu mesleği icra eder. Öğretmenlik kutsal meslektir. İlk öğretmenlerimizin önceliğinde gayelerimize ulaşabiliyoruz. Verdiği emeği kusura bakmayın sıradanlaştıramazsınız! Evde terbiye edemediğin çocuğu, öğretmenlere yükleyemezsiniz! Ruhsal anlamda ciddi anlamda "öğretmenlerde baskı,, yapılıyor! Kusura bakmayın kendi gözlerimle tanık oldum. Okullarda o , konduramadınız çocuklarınız gidinde de uzaktan takip edin bakalım ne yapıyorlar! Dersle eğitim uzaktan yakından alakaları yok.. okumayacak çocuklar okular da ayakları gidiyor. Kafaları başka yerde. Okuyacak çocukları keşfedin. Kesinlikle zorunlu eğitim kalkmalı! Lise zoru kalkmalı! Okumuyor çocuk meslek liseleri sayın bakan ziyaret edip durumu görmeli. Kusura bakmayın ama evde çocuğuna fiziksel şiddet uyguladığı zaman sorun yok. Bir tokat ya da sözlü ikaz ağır gelmemeli. Savunması ben annesiyim ya da babasıyım. Kusura bakmayın. O da öğretmeni. Disiplin şart. Kulağından çekebilir. Eline cetvel ile vurabilir.  Bunları bizde yaşadık. Yaramazlık yaptığımız zaman! Ama asla,,  öğretmenlerimizi ebeveynlerimize şikayet etmedik. 
Artık şu öğretmen karalama propagandasını bırakın! Evde terbiye edemediğin çocuğunuzu öğretmeni terbiye etmesi gayet doğal bir eylemdir. 
Askerlik gibi düşün.. okul eğitim yuvasıdır..  hepimiz annelerimizden papuç süpürge yemişizdir. Annelerimizin disiplin sanatı.  Şimdiki anne babalar çocuklarına toz kondurmuyor. 
Kuralcı ve disiplin terbiye etmiyorlar. Lütfen bakamayacağız çocukları dünyaya getirmeyin... 
Suçlu eğitim yoktur. Suçlu sistem vardır. 
Suçlu çocuk yoktur. Suçlu anne baba vardır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak