Öğretmenler Eyleme Katılabilir mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenler 2 Kasım Çarşamba günü yapılacak olan, 12 Sendikanın aldığı ortak karar neticesinde, iş bırakma eylemine katılmaya hazırlanıyor.

Kariyer basamakları sınavının iptal edilmesi, maaş yetersizliğine karşı eyleme yapacak olan öğretmenler, haklarını aramak için sokağa çıkmaya hazırlanıyor.

2 Kasım'da öğretmenlerin çoğunluğu derslere girmeyerek, iş bırakma eylemine katılacak.

Peki öğretmenlerin derse girmeyip, iş bırakma eylemine katılması yasal mı? İş bırakma eylemine katılan öğretmenlere ne ceza verilir? Eyleme katılacak olan öğretmenler ceza alır mı?

 Bu konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Daha önce bu duruma ilişkin Danıştay'ın kararı bulunmakta.

2 Kasım'da sendikalı veya sendikasız olsun öğretmenler iş bırakma eylemine katılabilirler.

Yönetmelikte iş bırakma eylemine katıldığı için öğretmene  ceza verilir maddesi olmadığından ve Danıştay'ın daha önce bu konuya ilişkin verdiği örnek kararla birlikte, eyleme katılan öğretmene ceza verilmez.
 

Anahtar Kelimeler:
Öğretmenler Eyleme Katılabilir Mi?Öğretmenler Eyleme Katılabilir MiEylemEyleme Katılan öğretmene CezaöğretmenEyleme Katılan öğretmen Ceza AlırmıDerse Girmeyen öğretmen Ceza AlırmıIş Bırakma Eylemine Katılan öğretmen Ceza AlırmıIş Bırakma Eylemine Katılmak SuçmuIş Bırakma Eylemine Katılan öğretmen Ne Ceza AlırÖğretmen Iş Bırakabilir Mi?Öğretmen Iş Bırakabilir MiÖğretmenler İş Bırakma Eylemi Yaparsa Ne Olur ?Öğretmenler İş Bırakma Eylemi Yaparsa Ne OlurÖğretmenler ÖMKya Karşı EylemdeÖğretmenlerin İş Bırakma Eyleminde Cezaya HazırlanıyorÖğretmenler Sendika Eylemine Katılabilir Mi?Öğretmenler Sendika Eylemine Katılabilir MiSendika Eylemine Katılan Öğretmene Disiplin CezasıSendika üyesi Olmayan öğretmenlerSendika üyesi Olmayan öğretmen Iş Bırakabilir Mi?Sendika üyesi Olmayan öğretmen Iş Bırakabilir MiSendikasız öğretmene Ceza VerilirmiSendikası Olmayan Ve Eyleme Katılan öğretmen Ceza AlırmıEyleme Katılan öğretmene Ne Ceza VerilirEyleme Katılmak SuçmuKariyer BasamaklarıKariyer Basamakları Sınavının IptalSınavöğretmenler Eyleme KatılıyorEyleme Katılmak Suç MuUzman öğretmenlik Başvurusu OnaylandımıUzman Öğretmenlik Onay IşlemleriUzman Öğretmenlik Il OnayıUzman öğretmenlik Başvurusu Uzatıldı MiUzman öğretmenlik Başvurusu OnaylanmadıEyleme Katılma Cezası Nedir2 Kasım2 Kasımda Okula Gitmeyen öğretmen Ceza Alırmı2 Kasımda Eyleme Katılmak Suçmu2 Kasımda Okullar Açıkmı2 Kasımda Okullar Açık Olacakmı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak