Öğretmenevinde Öğretmen Olmayan Kişiler Kalabilir mi?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ülkemizin bir çok ilinde bulunan öğretmenevinde öğretmen dışında başka kişilerde kalabilir mi? 

Evet öğretmenevinde öğretmen olmayan kişilerde kalabilir. 

Öğretmenevi öğretmenlerindir’ başlı altında birçok öğretmen sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor. Öğretmenlerin tek isteği ise, kendilerinin kullanımına sunulan öğretmenevlerini kullanabilmek. İddialara göre birçok öğretmen, öğretmenevlerinde öğretmen olmayan kişilerin kaldığı ve bundan dolayı da yer bulmakta sıkıntı yaşandığı söyleniyor. Konu ile ilgili paylaşım yapan öğretmenler, kendilerinin DSİ, Polis ve ordu evlerine alınmadıklarını vurgulayarak öğretmenevlerine de öğretmen olmayan kişilerin alınmamasını istiyorlar.

.

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil vatandaşlar da konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmenler ve yakınları, öğretmenevlerinde özel bir indirimle ve öncelikli olarak konaklarlar.


 
Öğrenciler öğrenci belgelerini göstererek, kamu kurum çalışanları ve emeklileri ise kamu kurumlarında çalışma veya emeklilik kartları, belgelerini gösterdikleri takdirde yine indirimli olarak öğretmenevlerinin otellerinde konaklayabilir ve diğer hizmetlerden faydalanabilirler. Ayrıca bu kişilerin eşleri ve çocukları, öğretmenevlerinden kart çıkartılarak yine aynı indirimle konaklama ve diğer hizmetlerden faydalanabilirler. Öğretmenevi kartları 1 yıl geçerlidir ve her yıl yenilenmesi gerekmektedir. Detaylar için, en yakın öğretmenevine gidip bilgi alabilir ve kart çıkartırabilirsiniz.

Dışarından gelen normal sivil vatanaşlar da öğretmenevlerinde cüzi bir fiyat farkı ödeyerek konaklayabilir

Kamupersoneli.net

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak