Öğretmen Olmanın Gücü

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Birçok öğretmen mesleği bir çağrı olarak tanımlar . Bazıları, okula başlamadan önce öğretme özlemini bile hissetmiş olabilirler . Hikayelerini sürmek ya da kardeşlerini gezdirmek için oyuncak ayılar kuruyorlar. Muhtemelen insanlar öğretimde bir kariyerin sana zenginlik kazandırmayacağını söylerler, ancak bu, sadece hikayenin sadece yarısını paylaşır.

Görüyorsunuz, öğretmen olmak sadece bir işten ibaret değil, bir meslek. Ustalık için günlük özveri ve sabır gerektirir.

Çoğu öğretmenin yakında 6 rakamı eve getirmeyeceği doğru olsa da, başka şekillerde zengindirler. Aslında, öğretmen olmak için çoğu zaman gözden kaçan pek çok şey vardır:

Gerçek Faydalar
Kararsız bir iş piyasasında, öğretim güvenilir bir maaş, sağlık yardımı ve emekli maaşı sunuyor. Aynı zamanda yaşam için kalan son birkaç işten biridir. Bazı küçük kasabalar, eğitim profesyonellerinin aşırı doygunluğunu yaşayabilmesine rağmen, öğretmenlere her zaman ihtiyaç duyulacaktır. Birçok mağaza ve hizmet de öğretmen indirimleri sunuyor Dış bağlantı  .

Her zaman hatırlanacaksın
Bir gün markette bulunacaksınız ve tamamen yetişkin bir yetişkin size gelip “siz benim öğretmensin!” Deyin. Bu bazen sarsıcı olabilir ve / veya sizi biraz yaşlı hissettirebilir. Ama çoğunlukla eski bir öğrenci tarafından sevgiyle hatırlanmış olmak güzel bir duygu.

İnsanların Akıllı Veya Nazik olduğunu Düşünüyor
Öğrencileriniz 3. sınıf öğrencileri veya daha genç insanlar ise genellikle bir öğretmen olmanızın ve hatta asıl olarak güzel bir insan olmanız gerektiğini söyleyen bir sıçrama yapmanın çok güzel olduğunu düşünürler .  

Yaşlı öğrencilerin öğretmenlerinin genellikle entelektüel olduğu veya en azından genel bir bilgiye sahip olduğu varsayılır. İltifatını al, hakettin!

Yaz Tatili
Öğretmenlerin yaz tatilleri, genel halkın varsayımlarından kesinlikle daha az ve çoğu zaman planlama işini veya mesleki gelişimi de içeriyor olsa da, yaz aylarında, özellikle de kendi çocuklarınız varsa, zaman ayırmak oldukça tatlı bir şey.

Çocuklar inanılmaz
Gençlerle çalışmak canlandırıcıdır. Her yaştan çocuklar doğal olarak iyimser ve gülmekten hoşlanırlar ve canlı bir çalışma ortamı sunarlar.

Çocukluğunuzu Yeniden Yaşayın
Ebeveynlik gibi, öğretim en sevdiğiniz çocukluk hikayelerini, aktivitelerinizi ve oyunlarınızı yepyeni bir nesille paylaşmanızı sağlar. Oyun oynayabilir ve ödeme yapabilirsiniz!

Saat izlemek yok

Okul günü çok çabuk geçiyor. Planlanan okul zili bizi yeni konulara ve yeni sınıflara taşıyor ve siz bilmeden önce zaten homettir!

Değişen Hayatlar
Eğitimde bir kariyer, diğer insanların yaşamlarında gerçek ve belirgin bir iyileşme yapma şansı sunar. Bilginin kapı bekçisi sizsiniz ve bilgi ile fırsatlar ortaya çıkıyor. İnsanların öğrenmesi ve büyümesi için fırsatlar sağlamanın ötesinde, hayatta ne kadar fazla tatmin olabilir?

İnsanlar emekli olduklarında genellikle çalışma hayatlarının bir fark yaratmasını istediklerini söylüyorlar. Bir öğretmen olarak, günlük kandırmanın sadece bunu yaptığından emin olabilirsiniz, bir fark yaratır.

Fiona Tapp, bir Serbest Yazar, Eğitimci ve Anne.  Pedagoji alanında bir uzman, 13 yıllık bir öğretmen ve Eğitimde Yüksek Lisans sahibi. Web sitesine bir göz atın  Dış bağlantı  veya blog   Bağlanmak için harici bağlantı . 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak