Öğretmen Olduğun İçin Neden Hala Heyecanlanmalısın?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenlik mesleği son birkaç yıl içinde bazı isabet aldı. Ortak Çekirdek, Büyük Veri ve Yüksek Stakes Testleri, insanların duygusal tepkilerini uyandıran tüm önemli konulardır. Dekore edilmiş öğretmenler, 20 artı hizmet süresinden sonra mesleğinden ayrılmayı seçtikleri hakkında halka açık mektuplar yayınlıyor. Ödeme hiç bu kadar iyi olmamıştı. Ve elbette toplumun bütün rahatsızlıkları sınıf öğretmenlerinin suçu gibi görünüyor.

Peki neden yeryüzünde bir öğretmen olmak istesin ki?

Fırsat var.
Göre ABD Çalışma Bakanlığı Dış bağlantı  , öğretmen ihtiyacı 2014-2024 arasında yılda% 6 ila% 12 arasında büyüyecek. Talep, özel eğitim öğretmenleri ve üst düzey bilim ve matematik eğitimcileri için çok daha büyüktür. Haber haftasında bir makale  Millennial College Graduates adlı dış link : Young, Educated, Jobless, 20 kişilik işlerin% 14'ünün işsiz olduğunu bildirdi. Potansiyel olarak daha yüksek maaşlarla özel sektör pozisyonlarını kaybetmek (ve işsiz kalmak) yerine, genç profesyoneller öğretmenlik mesleğine bir fırsat vermek için iyi bir şey olacaktır.

İhtiyaç var.
Orlando, FL'den bir 4. sınıf öğretmeni, şu anda yaşadığımız toplumdaki bölünmeyle, öğretmenlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi. “Genç öğrencilerin hayatlarını iyi vatandaşlar olmalarına yardımcı olacak bir etki yaratmak için benzersiz ve güçlü bir fırsatınız var. Daha da önemlisi, hayatlarında eksik olan genç insanlara günlük olarak önemli bir sevgi ve destek kaynağı olma fırsatını yakalayın ve onları doğru yola koymaya yardımcı olun. ”Fırsat bir iş açılımıdır. İhtiyacı bir çağrıdır. Öğretmenlik mesleği her zaman tutkulu eğitmenlere ihtiyaç duyacaktır.

Neden öğretmen olmak için heyecanlı olmalısınız? Mesleği sanat ve bilimin pedagojiye dönüştürülmesinde daha iyi bir iş çıkarmaktadır. Bazı eğitmenler, veri toplama ve eğitimin arkasındaki itici güç üzerine aşırı vurgu yapmışlardır. Yaklaşım antiseptik görünüyor. Marzano'nun öğrenim ölçeklerine aşina olanlar ve öğrencilerin sürekli olarak sorguladıkları ders, kendilerini 1'den 4'e kadar derecelendirerek dersi anlarlar. Sadece çok fazla bilgi toplayabilir. Ama Marzano'nun Harici bağlantı  Öğretmen Değerlendirmesi, öğretmenin “dayanaksızlık” ve öğrencilerin ilgisini çekebilme yeteneğini de içerir. Öğretmenin bu yönleri “sanat” dır ve odadaki her çocukla bağlantı kurmak için yaratıcılık ve kişilik gerektirir.

Ölümsüz olacaksın.
Her bireyin, en az bir öğretmenin büyümesi için bir hafızası vardır. Kişinin özellikle ilham verici, teşvik edici veya zorlayıcı olmasına rağmen, herkes kendi favori hocasını hatırlar. Heck, 1970’lerde ilkokuldaydım ve hala 5. sınıf öğretmenimin bana İspanyolca da bağırdığını hatırlıyorum ! Yaptığım herşeyi durdurmak için motive edici oldu.

Evet, öğretmenlik mesleği politikacılar, medya ve her şeyi bilen amcanız tarafından ateş altında. Ancak, hala öğretmen olmak için çok güzel sebepler var. Birisi eğitim meslek katılmak isteyen neden sorulduğunda, 4 th “Eğer esprilerine gülmek ve elbiselerini iltifat 22 çocuklara bir rock yıldızı çünkü.” Orlando sınıf öğretmeni, adı geçen

Peki o da var.

David Karch , akademisyenler, çalışma becerileri, test hazırlığı ve ödev koçluğu konularında K-12 sınıflarında öğrencilerle çalışmaktadır. Arka planı 10 yıldan fazla sınıf öğretimi ve 15 yıllık özel ders içeriyor. David için uzmanlık alanları, ADD / DEHB, Disleksi, Yönetici Fonksiyonları sorunları ve diğer öğrenme farklılıkları olan öğrencilerle çalışmaktadır. Gelişen örgütsel stratejiler, zaman yönetimi becerileri ve öncelikli değerlendirme onun güçlü yönleri arasındadır. David , çok oyunculu oyunların kullanımı, çoklu müfredat derslerinin bütünleştirilmesi ve mizah derslerinin özel derslere enjekte edilmesi yoluyla öğrenmeyi eğlenceli hale getirmeye çalışır.

Kaynak: https://teach.com/blog/why-you-should-still-be-excited-about-becoming-teacher/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak