ÖĞRENCİ GÖRÜŞME FORMUNU DOLDURURKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

- Bu form okulumuzda danışmanlık görevini yürüten öğretmenlerin öğrencileri ile yaptıkları görüşmeleri kayıt altına almak için hazırlanmıştır.

- Formun uygulanması için her öğretmenin her hafta rutin olarak PAZARTESİ'den CUMA mesai bitimine kadar süresi vardır. Verilen süre içerisinde ilgili öğretmen her bir öğrencisi ile ayrı ayrı ve birebir olmak üzere görüşme sağlamalıdır.

- Danışman öğretmenlerin tamamı kendisine verilen süre içerisinde öğrencileri ile görüşmeleri sağlamalıdır.

- Formu uygularken "GÖRÜŞME TARİHİ" mutlaka danışman öğretmen ilgili alana yazmalıdır.

- Formu uygularken ilgili öğrenci ile kaçıncı görüşmenin yapıldığı sayı ile "KAÇINCI GÖRÜŞME" alanına yazılmalıdır.

- Öğrenci ile ilgili hafta yapacağınız görüşmenin nedenini "GÖRÜŞMENİN KONUSU veya NEDENİ" alanına kısa ve net bir ifade ile yazılmalıdır.

- Öğrenci ile sözlü olarak birebir yapılan görüşmenin kapsamı "GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ" alanına yazılmalıdır.

- Öğrenci ile ilgili hafta yapılan görüşmenin sonucunda danışman öğretmen kendi kanaatince vardığı sonuc veya önerilerini net ve kısa bir ifade ile "SONUÇ ve ÖNERİLER" alanına yazmalıdır.

- İlgili haftada öğrenciler ile yapılan görüşmeler bittikten sonra tutanağın altında yer alan imza alanlarına ilgili " ÖĞRENCİ, DANIŞMAN ÖĞRETMEN" imzasını mutlaka atmalıdır.

- Yukarıda açıklanan bütün adımlar uygulandıktan sonra, danışman öğretmen formları okul müdür yardımcısına teslim etmelidir.

- Formlar teslim alındıktan sonra tarama yoluyla dijital ortama aktarılacak ve ilgili danışman öğretmenlere okul web sitesinde paylaşılacak internet bağlantı linki ile her hafta duyurusu yapılacaktır.

- Danışman öğretmenler dijital ortama aktarılan formlarını edindikten sonra, USB BELLEKLERİNDE tuttukları öğrenci dosyalarına haftalık olarak düzenli bir şekilde muhafaza edecektir.

- Aşağıda danışman öğretmenlere rehberlik etmesi amacıyla örnek olarak doldurulmuş bir form şablonu mevcuttur. Danışman öğretmenler bu formu kendilerine kılavuz alabilirler.

Örnek Form İçin Tıklayınız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak