KPSS Mağduru Öğretmenlerin Haklı İsyanı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

 2017 Yılında KPSS'ye girip mağduriyet yaşayan öğretmenler haklı olarak isyan ediyor. 2017 Yılı KPSS'de yüksek puan almalarına rağmen kontenjanların azlığından dolayı ataması yapılmayan öğretmenler  atanmak istiyor

2017 yılında kpss ye giren ve 16 aydır atama bekleyen binlerce öğretmene geçtiğimiz günlerde Müjde olarak ek atama yapılacağı duyurulmuştu. 2017 kpss de yüksek puan alan ve kontenjan azlığı yüzünden atamasi yapılmayan öğretmenler Günlerce mücadele ederek takvimin bayram oncesi çıkmasını istemişti.
MEB öğretmen adaylarının sesini duymuş ve ATAMA Takvimini ilan etmişti. Atama takvimini gören öğretmenler ŞOK yaşadılar cunki 20 binlik ogretmen alım ilanına 2017 ve 2018 yılları birlikte başvuracağı belirtiliyordu. Bir tarafta 16 aydır bekleyen ve tarihin en az alimi yapılan 2017 kpss mağdurları bir tarafta ise 2018 sınavına girmiş ama sonucu belli olmayan adaylar vardı. MEB iki yılın adaylarını birlikte başvuracağını ilan etti ancak bu alımda 2017 kpss ile atanacak kimse yok gibi.

Zira zaten 2018 sınavından yüksek alanlar bu 20 binlik alimi dolduracak ve 2017 kpss mağdurlarına atanma şansı kalmayacak. 2017 kpss mağduru adaylar adaletli bir alım yapılmasını beklerken yaşadıkları ŞOK ile sosyal medyadan Bakan ve Bakanlık yetkililerine bu hatayı düzeltin diye seslendiler.

2017 KPSS MAĞDURU ÖĞRETMENLER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak