İsteğe Bağlı Yer Değişikliğinde MEB'in Baz Alacağı Tarih?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmenlerin il içi ve il dışı atamalarında baz alacağı tarih nedir? MEB atamalarda hangi tarihleri baz alıyor? İl içi ve il dışı atama tayinlerinde baz aldığı tarih 30 Eylül ve 31 Aralık'tır.
Öğretmenlerin  isteğe bağlı il içi ve il dışı atamalarda MEB’in baz alacağı tarih (30 Eylül & 31 Aralık) itibariyle zorunlu hizmeti biten öğretmenler zorunlu hizmet olmayan okulları yazabilir. Tarih baz alındığında zorunlu hizmet bitmiyorsa sadece zorunlu hizmet okulları açılır.

Zorunlu hizmetin 6 aydan az kalması durumu burada geçerli değildir. Önemli olan baz alınan tarihe göre zorunlu hizmetin bitip bitmediğidir.

@sorogretmenim

Anahtar Kelimeler:
İsteğe Bağlı Yer Değişikliğinde MEBin Baz Alacağı Tarih?İsteğe Bağlı Yer DeğişikliğiYer DeğişikliğiYer Değişikliğinde Baz Alınacak TarihÖğretmenlerin İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeleriöğretmen Yer Değiştirme Takvimiöğretmenlerin Isteğe Bağlı Yer Değişikliğiöğretmenlerin Isteğe Bağlı Yer Değişikliği Hangi Aylarda YapılırIsteğe Bağlı Yer Değişikliği Hangi Aylarda Yapılır2021 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer DeğiştirmeÖğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer DeğiştirmeEş Durumu Tayini Ne Zaman?Eş Durumu Tayini Ne Zaman2022 öğretmen Atamaları Ne Zaman Olur?2023 öğretmen Atamaları Ne Zaman Olur?2023 öğretmen Atamaları Ne Zaman OlurSözleşmeli öğretmen 3 Yıl Sonra Tayin Isteyebilir Mi?Sözleşmeli öğretmen 3 Yıl Sonra Tayin Isteyebilir MiÖğretmenlere 3 Yıl şartı Kalktı Mı?Öğretmenlere 3 Yıl şartı Kalktı MıZorunlu Il Değişikliği TarihiZorunlu Yer DeğişikliğiIsteğe Bağlı Yer Değişikliği TakvimiÖğretmenlerin Iller Arası Tayin Başvurusu Ne Zaman BaşlayacakÖğretmenlerin Il Içi Ve Iller Arası Yer Değiştirme BaşvurularıEş Durumu Tayini 2022 MEBEş Durumu Tayini 2022İl Dışı Tayin Iptal EDİLEBİLİR Mi3 Yıl Dolmadan Il Dışı TayinIl Dışı ATAMA Kontenjanları2022 Il Dışı ATAMA Takvimi2022 Il Dışı Tayin MEB2023 Il Dışı Tayin MEBIl Dışı Tayinöğretmen Il Içi Atama TakvimiMEB Isteğe Bağlı Iller Arası Yer DEĞİŞTİRMEMeb Isteğe Bağlı Yer Değişikliğiİsteğe Bağlı Iller Arası Yer Değişikliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak