İstanbul Şark Görevi Yeri Olarak Geçiyor mu?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İlk başta korona virüs salgın, daha sonra ise geçtiğimiz yaşanan deprem felaketi nedeniyle MEB, zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin, zorunlu çalışma yükümlülüklerini erteleme kararı aldı.
Peki zorunlu çalışma yükümlülüğünü ertelemek ne anlama gelmektedir? Zorunlu çalışma yükümlüğü ne demek? Zorunlu çalışma yükümlülüğü kimleri kapsar?
Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüklerine ilişkin detaylar şu şekilde?
Öğretmenlerde (Şark, DOĞU) görevi vardır. Yerleşim yerine göre bu süre, 4 ila 5 yıl olarak değişiklik göstermektedir.

Öğretmenler bu süreyi tamamlamak zorundadırlar. Örnek: İzmir'e atanmış bir öğretmen şark görevini yapmak zorunda. Yapmayanlar zorunlu olarak tayine gider.

En son korona salgını nedeniyle ertelenmişti. Bu sene ise yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelendi. İstanbul şark görevi yerine geçiyor mu sorusuna ise yanıt, evettir. İstanbul'da şark görevi yerine geçiyor. 

Tüm iller ve okullar için hizmet puanları ve hizmet alanlarındaki son durum için tıklayınız

Zorunlu çalışma yükümlülüğü süresi yazılı olanların hepsi zorunlu hizmetten sayılır..

Örneğin zorunlu hizmet süresi 5 yıl olan bir yerde 5 yıl görevde kalırsanız doğu hizmetini tamam-

lamış olursunuz. Eğer 5 yıl kalmak istemezseniz 3 yıl sonunda isteğe bağlı olarak başka (il içi ya da il dışı) zorunlu hizmet bölgelerine tayin isteyebilirsiniz.. Zorunlu hizmetinizi gittiğiniz yerde tamamlayabilirsiniz..


 


 

Anahtar Kelimeler:
İstanbul Şark Görevi Yeri Olarak Geçiyor Mu?İstanbul Şark Görevi Yeri Olarak Geçiyor MuIstanbul şark YerimiIstanbulun Hangi Ilçeleri şark Görevi Olarak GeçiyorIstanbul Zorunlu Hizmet BölgesimiIstanbulun Hangi Ilçeleri Zorunlu Hizmet BölgesiIstanbulun Hangi Seötleri Zorunlu Hizmet YeriZorunlu Hizmet Bölgesi NerelerZorunlu Hizmet Bölgesi Hangi IllerHangi Iller Zorunlu Hizmet BölgesiHizmet Puanı Yüksek Olan Kişi Atamalarda öncelikliHizmet Puanı Yüksek Olan Kişiler Atamalarda önceliklimidirAtamalarda Hizmet Puanı Yüksek Olanlarmı önceliklidirHizmet Puanı Eşit Olanlar Nasıl AtanıtHizmet PuanıHizmet Puanı NedirHizmet Puanı Ile Atama NedirHangi Illerde şark Görevi Yapılırşark Görevi Olmayan Iller Hangilerişark Göreviöğretmenlerin şark Görevi Kaç YılIstanbulda Zorunlu Olarak Kaç Yıl KalınıyorAdıyamanAğrıARDAHANArtvinBayburtBatmanBingölBitlisDiyarbakırElazığErzincanErzurumGümüşhaneHakkariığdırKarsMardinMuşSiirtSivasşanlıurfaşırnakTunceliVanIstanbulİstanbulda Hangi Ilçeler öğretmenlikte Doğu Görevi SayılıyorIstanbulun Hangi Ilçeleri Doğu Görevi SayılıyorZorunlu Hizmet BölgeleriİSTANBUL Zorunlu Hizmet OkullarıÖğretmen Olunca Doguda Görev Yapmak ZorunlumuDoğuda Görev Yapmak ZorunlumuIstanbulda Görev Yapmak ZorunlumuZorunlu Hizmet NedirHizmet Bölgeleri CetveliHizmet Alanı Ne Demek?Hizmet Alanı Ne DemekZorunlu Hizmet Ne Demek?Zorunlu Hizmet Ne Demek14 Puan Zorunlu Hizmet Mi?14 Puan Zorunlu Hizmet MiÖğretmenler Zorunlu Hizmet Yapmak Zorunda Mı?Öğretmenler Zorunlu Hizmet Yapmak Zorunda Mıöğretmenlikte Doğu Görevi Sayılan IllerDiyarbakır Kaç Yıl Zorunlu Hizmet Bölgesiİstanbul Doğu Görevi Sayılan YerlerIstanbulda Doğu Görevi Sayılan Yerlerİstanbul Doğu Görevi Sayılan Hastanelerİstanbul Doğu Görevi Sayılan Yerler öğretmenİstanbul Doğu Görevi Sayılan Okullarİstanbul Doğu Görevi Sayılan Yerler PolisÖğretmen Doğu Görevi Sayılan Iller Ve IlçelerBatıda Doğu Görevi Sayılan Yerler#istanbul#şarkgörevi#zorunluhizmetbölgeleri#hangiillerzorunlu Hizmetbölgesi#istanbuldahangiokullarzorunluhizmetbölgesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak