Her Okulda Öğretmenler İçin Mutlaka Bulunması Gereken 11 Oda

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sınırsız BEP parası ve salonun karşısındaki boş odayı düşünün. “ Keşke olsaydık… ”, öğle yemeği masasının etrafında, bugünün düşük karbonhidratlı tavuk seçimini kafeteryadan teneffüs ederken duyduğumuz bir bildiri. Evet, motive olmuş çocuklar, daha fazla zaman, yardımsever ebeveynler ve sınıfımızın nasıl yönetileceğini bize söyleyen yöneticiler olmazdı 

Tüm okulların öğretmenler için sahip olması gereken 11 odaya göz atın:

1. Kahve Odası
her okulun ihtiyacı olan odalar_Öncelikli Öğretmenler 1

Zor işleyen bir otomatik damla ile sahip olduğumuz tek değil. Bu mükemmel gülümsemeyle tam zamanlı bir baristadan bahsediyorum, en sevdiğin bardağı mükemmel sıcaklıkta söyleyen: “ Bu evdeki. ”


 
2. Yıkım Odası
her okulun ihtiyacı olan okullar_Öncelikli Öğretmenler 2

Biliyorsunuz, size bir beyzbol sopası ya da kızak çekiç veren odalardan biri ve içerideki her şeyi yıkmanıza izin veriyor. Stres rahatlama hakkında konuşun.

3. Salon Odası

Büyükannenin evinden getirilen mavi sandalyeden bahsetmiyorum. Salonda olduğu gibi ödeme yapmak zorunda kalmayacağınız ayak masajı yapan koltuklarda ve kanepelerde tam konuşuyorum. Sadece yumuşak koltuklar ve görmeyen bir öğrenci değil.

4. Pinterest odası

The owner has set this gif to private.

Tek bir yerde tüm bu iğneler için ihtiyacınız olan her şey. Tamamen dolu, hiçbir şey kalmadı. Tüm mükemmel görüntülere sahip mükemmel öğretmen bile, herhangi bir yardıma ihtiyacınız olup olmadığını görmek için haftada bir kez durur. 


 
5. Masaj Odası
her okulun ihtiyacı olan okullar_Öğretmenler 5

Planlama sırasında bir İsveçli masöz ile ayakta bir randevu, sadece sıcak taşların bir dokunuşla, cümlenin cümle şüphe uyandırmasını eritir.

6. Tedarik Odası  
her okulun ihtiyacı olan okullar_Öğretmenler 6

Her şey, her zaman, tam olarak olması gereken yerde. Her proje ve ödev için ihtiyaç duyduğunuz her şey burada ve hazır durumda, asla stokta yok veya başka bir şeye yapışmış durumda. Bu, okula dönüş alış verişinin mekânı gibidir, ancak o kalem kalemlerini elde etmek için gereken herhangi bir çizgi veya WWF hamlesi yoktur.

7. Teknik Oda
her okulun ihtiyacı olan okullar_Öğretmenler 7

Çalışan bir bilgisayara mı ihtiyacınız var? Yakala. Johnny üzerine bir şişe tutkal bıraktıktan sonra başka bir iPad'e mi ihtiyacınız var? Patlama var. Bir sorum var Daha fazla bakmayın, kişisel BT adamınız onu düzeltmek için bekliyor.


 
8. Meditasyon / Yoga Odası

Diğer bir deyişle, tamamen sessiz olan bir oda. HER ZAMAN. İnsanların en esnek veya manevi değil mi? Endişelenmeyin, aşağı doğru bakan köpek pozisyonunu varsaymak zorunda kalmayın ya da parmaklarınızı kıstırırken Hint tarzı oturun. Bu odada hiç çığlık yok, çığlık atan çocuklar yok, kimse ismini söylemiyor, yangın alarmı yok, çığlık atan sandalye yok, kalem bileme makinesi yok, sadece tatlı bir eski sessizlik var. Bu oda günlük kaosun ortasında bazı zihinsel barışı bulmak için bir öğretmenin vahasıdır.

9. Küfür Oda
her okulun ihtiyacı olan okullar_Öğretmenler 9

Meditasyon yeterince stres atmazsa, bu odaya girebilir ve geri kalanını dışarı atabilirsiniz. Ses geçirmez duvarlar ve bireysel kabinler ile, istediğiniz zaman ( veya ihtiyacınız olduğunda ) , salonda yürüyebilir ve istediğiniz kadar yüksek sesle çığlık atabilirsiniz .

10. Asistan Odası
her okulun ihtiyacı olan odalar_Öncelikli Öğretmenler 10

Sadece bırak ve büyülü 19 kopya, mükemmel zımbalanmış ve sırayla var. Yapman gereken bülten panosu mükemmel ve zaten duvarda. Johnny dışarı çıktı ve testine girmek zorunda mı? Sadece onu al ve asistan onunla oturur, her türlü soruyu cevaplar, notlandırır ve elden teslim eder. Beni şimdi al!!!


 
11. Köpek Odası

Demek istediğim, kimin yerde oturmak istemediğini ve “ Ona dokunmayı bırak ” ve “ Bırakın ” demek yerine “Nefret dolu bir tonda, şu anda yüksek sesle kıkırdayan bir sesle gülüyorsun,“ Dur, daha fazla snuggles veya öpücüğe ihtiyacım yok! ”

Çeviri Handan Taşgın

Kaynak: https://boredteachers.com/blogs/the-faculty-room/rooms-every-school-should-have-for-teachers

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak