Engelli Öğretmen Başvuruları Devam Ediyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Milli Eğitim Bakanlığı, 500 engeli öğretmen için başvuruları almaya başladı. Engelli öğretmen alımına başvurular 29 Ocak'a kadar devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak, “2016 ile 2018 yıllarında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) katılan adaylar arasından EKPSS puanı üstünlüğüne göre, 07/02/2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri ile 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümlerine göre 500 (beş yüz) kontenjana engelli öğretmen alımı yapılacaktır” bilgilerine yer verildi.

Konuyla ilgili olarak Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman bir açıklama yaparak, “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarına 2016-2018 yıllarında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)’na katılanlar arasından EKPSS puan üstünlüğüne göre 500 kontenjana engelli öğretmen alımı yapılacaktır. Konuya ilişkin başvurular 23-29 Ocak 2019 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvuru onaylama işlemleri Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılacaktır” ifadelerini kullandı. 
Eralp Akman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak