Bu 8 Şeyi Hiç Bir Öğretmene Söylemeyin

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1. Çocuğum asla o ev gibi davranmaz.
Hepimiz bu ebeveyn-öğretmen konferansında bulunduk. Konferansı çağırıyorsunuz çünkü bu öğrenci bir ayın daha iyi bir kısmı için odanızı yırtıyor ve ebeveyn şok geçiriyormuş gibi görünüyor. Bak, sorun değil. Birçoğumuz ebeveynler de var ve çocuklarımızın da melekler olmadığını biliyoruz. Rol yapmana gerek yok. Çocuğunuzu doğru yoldan okie dokie'ye götürmek için birlikte çalışalım mı?

 2. Yaz günlerinde tüm bu günlerde eğlenmek güzel olmalı.

Her öğretmen yüzlerce kez bunu duydu, ama eğer gerçekten matematik yaparsanız (ve bir matematik öğretmeni olduğum için) bu argümanın anlamsız olduğunu göreceksiniz.

Ortalama Amerikan, günde 50 hafta boyunca haftada 5 gün, haftada 5,000 saat, günde 8 saat çalışır. O zaman tabii ki yılda yaklaşık 10 tatile dikkat etmelisiniz ki bu yüzden 1900 saate yaklaşıyor. Ortalama öğretmen yılda yaklaşık 200 gün, ya da yılda yaklaşık 1600 saat 8 saat çalışmaktadır. Fakat bekle! Öğretmenler rutin olarak onunla ev işlerini alırlar. Öğretmenlerin çoğu, okul dışında haftada fazladan 5-10 saat çalıştıklarını söylüyor. Ortalama 36 haftalık okul yılına göre ve yılda 360 saat daha kolay bir şekilde çarpın, bu yüzden 2,000 saate daha yakındır.


 3. Öğretmenler sadece bebek bakıcılarını yüceltiyorlar.
Keşke! Bebek bakıcıları çocuk başına 10 $ / saat ödenir. Günde 8 saat boyunca odasında 20 öğrenci olan bir öğretmen günde 1.600 dolar kazanacak! Bunu normal bir okul yılıyla çarparak yılda 280.000 doların üzerinde öğretmenler ödüyorsunuz. Heck evet, bir tür ödeme ile kendime bir bebek bakıcısı demeyi çok isterim.

4. Eğer o sınıftaydım,… (boşluğu doldur)
Boşluğu doldurduğunuzla bile alakası yoktur. İnsanlar, özellikle de daha önce hiç öğretmemiş olanlar, belirli sınıf durumlarını nasıl ele alacaklarını anlatmaya bayılırlar. Elbette, mükemmel bir dünyada, o zorlu bir öğrenciyle çalışmak için harika bir plan geliştirebilirsiniz. Ama 3 ESOL öğrenciniz olduğunda, 5 davranış planı, 2 ilaç almayı unutmuş diğer kişi, bir yangın tatbikatı ve bir meclis…...

5. Biz politikacılar karar verdik… (boşluğu doldurun)
Karmaşık konuşma…. Siyaset! Çoğu zaman eğitmenler, işçiliğe el koymadığımız bir mevzuatın merhametinde olduğumuzu hissediyorlar. Eğitim ile ilgili birçok yasa ve politika, asla öğretilmeyen politikacılar tarafından kararlaştırılıyor. Bazıları, öğrenciler olduklarından beri sınıfta bulunmuyorlardı. Daha fazla “çığır açan” bir yasayı geçirmeden önce en azından iki sentimize giremeyiz?


6. Pinterest'te o şeyi gördünüz mü?
Evet. Evet yaptım. Ben her şeyi gördüm. Pinterest öğretmenlere kedilere ne olduğunu biliyor. Buna çekiliyoruz, emiliyoruz ve buna maruz kaldığımızdan birkaç saat sonra hurda kağıdına kaplı zeminin etrafında dönüyoruz. Ama en çok bağımlılıkla olduğu gibi, Pinterest aceleyle pahalı olabilir.

7. Neden daha iyi ödeme yapan bir işte çalışmıyorsunuz?
Aman Tanrım neden bunu düşünmedim? Böyle bir adak tavsiyesi için teşekkür ederim! Cevabın her tarafımın önünde olduğu yıllar boyunca dağıldık! Biliyor musun, New York Yankees’in yeni bir birinci basmana ihtiyacı olduğunu ve bu işin yaklaşık 12 milyon dolar ödediğini düşünüyorum. Ben oraya gideceğim.

Cidden millet, henüz anlamadıysan, bunu para için yapmayız.

8. Yapabilenler, öğretemeyenler.
Eğitimin “geri dönüş” mesleği olduğunu düşünen insanlar, öğretmenlerin tüm gün sadece bebek bakıcılığını düşünenlerle aynı kişilerdir. Onlar 5 pound çuvalın içinde 10 pound unutulmaz. Eğitimciler için, öğretim “yaptık” olduğumuz şey IS çünkü biz gerçekten çok iyiyiz. Her gün gelecek nesillere tam anlamıyla kalıp veriyoruz. Biz büyük bir anlaşma yapıyoruz.


 
Kaynak: https://www.boredteachers.com/humor/never-say-to-a-teacher

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak