Bir öğretmenin eşi olmak nasıl bir şey

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Tam olarak ne olduğunu biliyorum. Yine aç çocukları vardı. Ve o elmanın dışındaydı. Böylece kahvaltısını verdi. Öğlen yemeği için vakti yoktu çünkü kağıtları not etmek, başkasının sınıfının yerine koymak veya evrakları doldurmak zorundaydı.
Aç çocuklar  öğretmenin karısı olmanın en zorlu kısımlarından biridir. Çünkü orada olduklarını biliyorsun; Onları her gün duyuyorsun. Ortağınız bazen onlar hakkında konuşuyor ve onlar için yüzler hayal ediyorsunuz. Ancak bakkalada ekstra atıştırmalık almak ve onları düşünmek dışında bir şeyler yapmaktan daha güçsüzsünüz, eşiniz dua ederek onları haftasonundan almak için biraz fazladan sindirebilirsiniz.

Zorbalık yapanları biliyorsun. Bir aile üyesini kaybedenleri biliyorsun. Depresyonda olanları, ebeveynleri yeterince dikkat etmeyenleri, profesyonel yardıma ihtiyacı olan ve almayanları biliyorsunuz.

Onları biliyorsunuz çünkü öğretmenleri - eşiniz - onlar için bir acı yük taşımalı ve bu yükü taşımalarına yardım etmelisiniz. Bazılarının koruyucu bakımda olduğunu biliyorsunuz ve o zaman sadece o çocukları eve getirmek için söyleyemeyeceğiniz her şey var. Bunu yapamayacağını biliyorsun, ama yapabilseydin.

Gecenin geç saatlerini biliyorsun. Hiç bitmeyen, sabahın çirkin saatlerine uzanan, akşamlarını çalan ve onları gece zamanlarında çalan sınıflandırma biliyorsun. Ebeveynler ve okullar şimdiye dek olduğundan daha fazla değerlendirme talep ediyor ve daha fazla değerlendirme daha fazla puanlama anlamına geliyor. Eğer partneriniz sınıfların çeşitli bölümlerini öğretiyorsa, bu bir çok sınıflandırma, bir sürü okuma. Çocuğunuzun kendi yatağında yatması ve partnerinizin masada oturması ve yazması sırasında yatağa yatmak çok fazla. O geceleri biliyorsun. Onları korkutuyorsun.

Okul sonrası zamanı daha da korkutuyorsun. Değerli zamanınızı bir araya getiriyor, ki çok azını alıyorsunuz. Belli bir günde fakülte toplantılarının gerçekleştiğini biliyorsunuz ve onlardan nefret ediyorsunuz, çünkü eşiniz eve gitmek için korkunç bir saat başı trafiğe karşı savaşacaklar, ve geri döndükleri ve tükendiklerine dönecekler, nasıl konuştukları hakkında orospu yapmaya hazır olacaklar. Her neyse, bir e-postada ne kadar uzun sürdü? Ya da hiç kimsenin göstermediği zamanlar okula dönüş geceleri, bazen de okulda takılmak zorunda kaldıkları zamanlar, nadiren ortaya çıkan ebeveynleri beklemek.

Çocuğun anne ve babasını sorarken kâğıt ya da babalarını sorarken, daha fazla insanın çocuklarının eğitimine gösterilmesini umursamıyorum. Yorgun olduğunuzda eve üzülürler ve parçaları almanız gerekir.

Muhtemelen partnerinizin Haziran ve Ağustos ayının bir bölümü boyunca çalıştığını biliyorsunuz, o zaman profesyonel gelişim veya çevrimiçi dersleri almalı veya aksi takdirde düşük ücretlerini tamamlamak için biraz daha fazla para kazanmak için eğitim merdiveni yolunda çalışmalıdır . Veya başka bir iş almaları gerekiyor, çünkü ilçeleri yıl boyunca ödeme yapmıyor. Ya da yaz aylarında çocuklarla evde kalabilecekleri başka bir iş bulmalısınız.

Çünkü öğretmenin eşi olmak genellikle para kazanmak için çabalıyor. İstatistikleri görüyorsunuz: Öğretmenlerin ne kazanacağını biliyorsunuz. Bunu tek bir maaşla yapmak zordur ve bu genellikle iki işte çalışmak anlamına gelir. Hangi iki gelirli bir ailenin tüm görevlileri ile birlikte geliyor: acele eden, kim-olacak-yemek-yemek, tükenme, evden ayrılan bazı ev işlerinin ihmali yok edildi. Asla başka bir çocuğa sahip olmayacağın bilirsin, çünkü günlük bakıcılığını karşılayamazsın.


Zor. Yaptıklarını sevseniz bile, çalışan bir anne olmak birkaç gün berbat. Ancak, çoğu eyalette öğretmen maaşında evde kalan bir anne olmak da var. Tek emeklilik planınız devletin sağladığı emeklilik planlarıdır çünkü para tasarrufu bir şakadır. Genelde maaş veren maaşlı bir hanesin. Tanrı, arabayı bozduğunu yasaklıyor.

Ancak bir öğretmenin eşi olmak, aynı zamanda zaferlerin paylaşılması anlamına da gelir. Hiç tanımadığınız, asla tanışmayacağınız, bugün o küçük zaferi elde eden, kimin oturduğunu ve işini şikayet etmeden yaptığı çocuk için mutlu olmak demektir. Başka bir çocuğun ailesine ya da iyi bir üniversiteye girdiğine sevinmek demek.

Ama en önemlisi, bir öğretmenin eşi olduğunuz zaman, gurur duyuyorsunuz. Bu, partnerinizin iyi bir ders vermesiyle ya da iyi bir gün geçirmesiyle gurur duymak, hatta en sevdiğiniz televizyon programlarından bazı asi çocuklarda kullanılmak üzere harika bir çizgi atmak anlamına geliyor. Eşinizin her gün savaşmaktan gurur duyması ve karşılığında çok az şey istemesi anlamına gelir. Gururlu olmanın ötesinde, onların özverili ve cesaretiyle gurur duyuyorsunuz. Onların işini yapamayacağını biliyorsun. Kemiklerini biliyorsun. Yaptıkları şeye, sabırlarına, nezaketlerine ve güçlerine hayran kalıyorsunuz.

İnsanlara her fırsatta övünürsünüz: partnerim böyle öğretir. Bir tür ünlü olduğu gibi, içinde yaşadığın kasaba türüne bağlı olarak, belki de olabilirler. Yaptıkları işten gurur duyuyorsunuz, sert, sert, şükür iş, politikacılarımız zorlaşmaya çalışıyor. Onlarla, meslektaşlarıyla ve yöneticileriyle gurur duyuyorsunuz. Kıskançsınız, bu harika insanları daha iyi tanımamışsınız aslında.


Okul ruhun var. Evdeki oyunlara gidersin ve neşelenirsin, ve eşinin eşi olarak tanışınca kızar. Evet. Bu rock yıldızıyla birliktesin. Çünkü partneriniz başka ne olursa olsun, onların işi ne olursa olsun, bir yıldızdır . Müthişler Onlar siperdeki asker, ön cephedeki piyadeler. Onlar Amerika'nın büyük umudu. Bunu biliyor.

Ve bunun hakkında çok fazla düşündüğünüz zaman, onun ağırlığında gözyaşlarına boğulmak isteyip istemediğinize karar veremezsiniz.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak