2019 Yılı Sözleşmeli Öğretmen Maaşları Ne Kadar Olacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Milli Eğitim Bakanlığı 20 Bin öğretmen atamasını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Peki yeni atanan 20 bin sözleşmeli öğretmen 2019 yılı itibariyle ne kadar maaş alacak?

Ataması yapılan öğretmenler tercih ettikleri illerde göreve başlama yazılarının gelmesinin ardından görevlerine başlayacaklar. 

Peki sözleşmeli öğretmen olarak atanan adaylar ne kadar maaş alacaklar? 2019 sözleşmeli öğretmen maaşlarına dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

2019 YILI SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine sözleşmeli öğretmen olarak ataması yapılan adaylar tarafından en merak edilen konulardan olan maaş konusu. Şubat ayı sonunda yada Mart ayı başında göreve başlayacak olan sözleşmeli öğretmenler göreve başladıklarında yaklaşık olarak 3 bin 822 TL alacaklar. Bu rakama Ocak ayı zammı ve enflasyon farklı tutarları da dahil.


 


Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 4/B stastüsünde çalışacak sözleşmeli öğretmenlere. ayrıca ek ders ücretleri SGK kesintisinden dolayı ders başı 12.63 TL olarak ödenecek. 

Kamuilanlari.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber