Yeğitek Öğretmen Görevlendirmeleri Nasıl Yapılıyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretim programlarıyla uyumlu, etkileşimli, dijital eğitsel içeriklerin üretimine yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Bu bağlamda içerik üretim çalışmalarında görev almak üzere uzaktan çalışma yöntemi ile öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından öğretim programlarıyla uyumlu, etkileşimli, dijital eğitsel içeriklerin üretimine yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Bu bağlamda içerik üretim çalışmalarında görev almak üzere uzaktan çalışma yöntemi ile öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.Görevlendirilmesi yapılacak öğretmenlerin alanlar ile bu alanlar ait aranan şartlara ilişkin doküman aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Genel ve özel şartları taşıyan adayların aşağıdaki link üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, 29 Aralık 2023 – 12 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacaktır.  Elden veya e-posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

/meb_iys_dosyalar/2023_12/28171237_uzaktangorevlendirmesartlari_25122023_vio32.pdf

https://basvuru.eba.gov.tr/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak