Norm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Norm fazlası yönetici atamaları ne zaman? Norm fazlası yönetici atama takvimi ne zaman yapılacak? Norm fazlası yönetici atama nedir ve nasıl yapılır? Norm fazlası yönetici atamaları hangi ayda yapılıyor? MEB norm fazlası yönetici atamaları ne zaman yapılır?

Görev yaptığı okulda norm fazlası durumunda bulunan müdür ve müdür yardımcıları ile ilgili takvim, geçtiğimiz yılda Ocak ayında yapılmıştı.

Norm fazlası yönetici atamaları 2023 yılında da yüksek ihtimalle, yine Ocak ayında yapılacaktır.

Norm fazlası yöneticiler için duyurular, İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından duyurulacaktır. Norm fazlası öğretmenler, bağlı bulundukları müdürlüklerin resmi sayfaalrını takip etmesi gerekmektedir. 


 

Anahtar Kelimeler:
Norm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman?Norm Fazlası Yönetici Atamaları Ne ZamanNormNorm FazlasıNorm Fazlası Yönetici AtamalarıNorm Fazlası Yönetici Atama TakvimiMebMeb Norm Fazlası Yönetici AtamalarıNorm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman YapılacakNorm Fazlası Yönetici Atamaları Hangi Ayda YapılacakNorm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman YapılırYöneticiler Norm Fazlası OlurmuMeb Yöneticileri Norm Fazlası OlurmuOkul Müdürleri Norm Fazlası OlurmuNorm Kadro Fazlası Yönetici Görevlendirme2023 Yılı Norm Fazlası Yönetici Atamaları2023 Norm Fazlası Yönetici AtamalarıYönetici AtamalarıYÖNETİCİ ATAMASINorm Fazlası Yönetici GörevlendirmeMüdür Yardimciliği Sonuçları 2023 Ne Zaman?Müdür Yardimciliği Sonuçları 2023 Ne Zaman2022 2023 Norm Fazlası öğretmen Atamaları Ne Zaman?2022 2023 Norm Fazlası öğretmen Atamaları Ne ZamanYönetici Atamaları Ne Zaman?Yönetici Atamaları Ne Zaman4 Yılını Dolduran Müdür Yardımcıları Ne Olacak?4 Yılını Dolduran Müdür Yardımcıları Ne Olacakİl MEMden Norm Fazlası Yönetici Atama DuyurusuNorm Fazlası Yönetici Atama DuyurusuYönetici Atama DuyurusuOkul Müdürü Norm Fazlası OlursaOkul Müdürleri Norm Fazlası Olur MuYönetici Seçme Ve Görevlendirme YönetmeliğiNORM KADRO FAZLASI YÖNETİCİ ATAMALARINorm Fazlası Idareci İl Ici TayinNorm Fazlası Öğretmen Ve İdarecilerin Yer DeğiştirmesiNorm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman Olur?Norm Fazlası Yönetici Atamaları Ne Zaman OlurYönetici Atamaları 2023MEB Yönetici Atama YönetmeliğiYönetici Atama YönetmeliğiNorm Fazlası Müdür YardımcısıAtamaMüdür Yardımcısı Norm Fazlası Nasıl BelirlenirMüdür Yardımcısı Norm Fazlası Olursa Ne OlurNorm Fazlası Yönetici Atama YÖNETMELİĞİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak