İl İçi Öğretmen Atamada Türkiye'de İlk Kez Başvurular Öncesi Boş Kadroları Açıklayan İl Aydın İl MEM Oldu

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kamuoyunun bildiği üzere İl içi öğretmen atama başvuruları için mevcut boş kadrolar il milli eğitim müdürlükleri tarafından çoğunlukla başvuruların alındığı gün açıklanmaktaydı. İlçe öğretmen atama başvuruları başlamadan günler öncesinde münhal kadroları yayınlayan il milli eğitim müdürlüğüne bugüne kadar şahit olmamıştık. Bu sene yapılacak olan 2022 yılı il içi öğretmen atama başvurularında ise Türkiye'de bir ilk yaşandı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il içi öğretmen atama başvurularının başlayacağı gün olan 4 Temmuz'dan üç gün öncesinde 2022 yılı il içi öğretmen atama başvurularında Aydın ilinde kadrosu boş olan mevcut münhal kadroların listesi yayınlandı. Bu şekilde boş kadroların yayınlanması il içi atamaya başvuracak öğretmenlerin de son ana kadar hangi okulların açık olduğuna dair meraklı bekleyişinin de önüne geçilmiş oldu. 

İşte 4 temmuz 2022 pazartesi günü başvurularının alınacağı 2022 yılı ilçe öğretmen atama başvurularında Aydın il milli eğitim müdürlüğü tarafından açıklanmış münhal kadro listesi 

NOT: Münhal listesi 01/07/2022 tarihi itibariyle MEBBİS sisteminden alınmış olup, bilgi amaçlıdır. Takvim süreci içerisinde yargı kararı, soruşturma, atama iptali , Bakanlık ataması vb. nedenlerle atama yapılması durumda eğitim kurumlarına atama yapılmayacaktır. Kapanan kurumlar, Bilim ve Sanat Merkezleri ile Proje kapsamında olan okullar listeden çıkartılmıştır. Başvurunun son gününe kadar normlarda ihtiyaç oluştuğu taktirde listede gerekli güncellemeler yapılacaktır.
 

https://aydin.meb.gov.tr/www/2022-yili-ogretmenlerin-il-ici-istege-bagli-yer-degistirme-munhal-listesi/icerik/2956

Listeye Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber