Stranger Things 4. sezon ne zaman başlayacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Stranger Things, 17 Eylül’den itibaren ara verdiği prodüksiyonunu kaldığı yerden devam ettirecek. Dizinin çekimlerinin gerçekleşeceği Georgia eyaleti pandemi sürecinden dolayı güvenlik kontrollerini üst düzeyde tutmayı planlıyor.

Salgından gelen gecikmeden dolayı dizinin 4. sezon yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz aylarda Hopper’a hayat veren David Harbour, dizinin normalde 2021’in ilk aylarında yayınlanmasının planlandığını, ancak prodüksiyona ara vermek zorunda kaldıkları için bu tarihin büyük ihtimalle erteleneceğini açıkladı. Yaşanan bu süreç diziyi 2021’nin ilk yarısında izlemeyi zorlaştırıyor.

Öte yandan dizinin 3. sezonunda, ana karakterlerimiz bir kez daha Upside Down’dan gelen canavarlarla karşı karşıya gelmiş; sezon sonunda Hopper’ın başına gelenlerin ardından Byers Ailesi, yanlarına Eleven’ı da alarak Hawkins’ten ayrılmaya karar verdi. Mike, Dustin, Lucas ise Hawkins’te kaldı. Karakterlerimizin Hawkins dışına çıkacak olması, farklı ve karanlık maceraların bizleri beklediğini gösteriyor. Stranger Things 4. sezon ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak