Pistantrofobi Ne Demek?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Pistanthrophobia, romantik bir ilişkide biri tarafından incinme fobisidir . Fobi, bir kişi, etkinlik, durum, hayvan veya nesne hakkında kalıcı, mantıksız ve aşırı korku olarak ortaya çıkan bir tür kaygı bozukluğudur.
Pistanthrophobia nedir?
Pistanthrophobia, romantik bir ilişkide biri tarafından incinme fobisidir.

Bir fobi anksiyete bozukluğu, bir tür olan bir kişi, aktivite, bir durum, hayvan veya nesnenin ilgili kalıcı mantıksız ve aşırı korku olarak tanımlandı.

Çoğu zaman, gerçek bir tehdit veya tehlike yoktur, ancak herhangi bir endişe ve sıkıntıdan kaçınmak için fobisi olan biri, ne pahasına olursa olsun tetikleyici kişiden, nesneden veya faaliyetten kaçınacaktır.

Fobiler, türü ne olursa olsun, günlük rutinleri bozabilir, ilişkileri zorlayabilir, çalışma yeteneğini sınırlayabilir ve benlik saygısını azaltabilir.

Özellikle pistanthrophobia hakkında çok fazla araştırma yok. Daha ziyade, belirli bir fobi olarak kabul edilir : belirli bir durum veya şeyle ilgili benzersiz bir fobi.

Spesifik fobiler oldukça yaygındır. Ulusal Ruh Sağlığı Enstitüsü'ne göre, tahmini birAmerikalıların yüzde 12,5'iGüvenilir Kaynak yaşamları boyunca belirli bir fobi yaşayacaklardır.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak