Hizmet Cetveli Nasıl Alınır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

MEB hizmet cetveli nasıl ve nereden alınır? MEB hizmet cetveli alma adımları nelerdir? Hizmet cetveli nedir ve ne işe yarar? Hizmet cetveli ne anlama gelmektedir?
MEB hizmet cetveli MEBBİS üzerinden çıkartılan ve öğretmenlerin hizmet belgesi olarak adlandırılan bir belge türüdür.
MEB hizmet belgesi almak için MEB’ de görevli öğretmen yahut MEB çalışanı olmanız gerekmektedir. Bu hizmet belgesine ulaşmak isteyen genellikle görevde yükselmek isteyen öğretmenler olmaktadır. Bu yazımızda öğretmenler ve diğer bakanlık çalışanları için hizmet belgesi nasıl alınacağı adım adım açıklayacağız. Hizmet cetveli alabilmek için MEBBİS Sistemine kurumsal kullanıcı ile giriş yapılmalıdır.
MEBBİS’ e giriş yaptıktan sonra solda bulunan menüden E- Personel modülü seçilmelidir. Karşımıza gelen ekrandan gerekli detaylar seçilerek ara butonuna basılmalıdır. Alt kısımda filtrelememize uygun personel listesi gelecektir. Hizmet belgesini vermek istediğimiz personelin solundaki klasör düğmesi seçildikten sonra karşımıza gelen ekrandan sırasıyla görev bilgileri ve görev kaydı seçenekleri seçilmelidir. Ardından resimdeki gibi “Rapor Al” butonu tıklanır.

Kaynak: ogretmenadaydosyasi.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak