e-İmzalı Görev Yeri Belgesi Nasıl Verilir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

e-İmzalı görev yeri belgesi nasıl veriliyor? MEBBİS'ten e-imzalı görev yeri belgesi nasıl veriliyor? e-İmzalı görev yeri belgesi nasıl alınıyor? e-İmzalı görev yeri belgesi alma işlemleri nelerdir? e-İmzalı görev yeri MEBBİ'den nasıl alınmaktadır?
Öğretmenlerin alması gereken belgeler MEBBİS üzerinden alınmaktadır. Öğretmenler ihtiyaçları olan resmi belgeleri, MEBBİS sistemi üzerinden alırlar. 

Bu belgeler öğretmenlere evlilik, tayin ve atama gibi durumlarda lazım olmaktadır. Belgeler belediyeler de dahil olmak üzere bir çok kurumda kişinin görevini doğrulamak için istenir. Bu belgelerin istendiği bir başka şey ise indirimli otobüs kartları içindir. Yaşadığını ilde indirimli belediye kartı (öğretmen) alabilmek için belediyelere başvuru formu yollarken aynı zamanda öğretmenliğinizi doğrulayan bu belgeleri de vermelisiniz. Görev yeri belgelerinde çalışılan kurum, görev, adres, sicil numarası bilgileri bulunur.

MEBBİS üzerinden e-İmzalı belgeyi alabilmek için " MEBBİS'e giriş yapıp verdiği belgeyi DYS'ye alıp, normal yazı gibi(DYS dışı) yazarak imzalayın."
Alma işlemini ya kopyala yapıştır yapın, veya elle aynı şekil yazın..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak