Zodium (ZODI) Token Nedir? Zodium (ZODI) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Zodium, Line Friends'in eski kurucu ortağı tarafından yaratılan, NFT'lere dayalı, oynayarak kazanılan bir oyun projesidir. On iki zodyak hayvanının ve yıldız işaretlerinin antik doğu efsaneleri, herkesin Zodyak karakterlerini toplayarak ve oyun oynayarak katkıda bulunabileceği ve kazanabileceği Zodium oyun dünyasının ana temasıdır. Her astrolojik ve hayvansal burç, Zodium'un benzersiz 3D animasyon karakterlerinin özgünlüğünü vurgulayan, kendisine atanan kendine özgü özelliklere ve nimetlere sahiptir. Tek bir NFT ile kullanıcılar, mini oyunlardan RPG oyunlarına kadar çok sayıda oyna-kazan oyununa erişebilecek ve keyfini çıkarabilecek.

Zodium bugünkü fiyatı ₺7,38 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺9.012.640 TRY. ZODI / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Zodium son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #3337, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Zodium, LINE FRIENDs'ın eski kurucu ortağı ve üyeleri tarafından yaratılan, animasyonlu 3D karakter NFT'ye dayanan bir "Kazanmak İçin Oyna" projesidir. 12 zodyak hayvanının ve 12 yıldız işaretinin antik doğu efsaneleri, Zodium'un temel konseptidir.

ZODI: Zodium'un ana yardımcı programı simgesi

Zodium, oyun ekosistemi için bir ERC-20 yönetişim belirteci olarak ZODI'yi kullanır. ZODI'yi satın alarak, token sahipleri oyun oynayabilir, önemli konularda oy kullanabilir, bahis yapabilir ve ödüller talep edebilir.

Token adı: Zodium
Token sembolü: ZODI

Web sitesi: https://www.zodium.io

Zodium (ZODI) Token Nasıl Satın Alabilirim

Zodium (ZODI) Token NEREDEN ALINIR?

Zodium (ZODI) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Zodium (ZODI) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak