xHashtag (XTAG) Token Nedir? xHashtag (XTAG) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Solana'yı temel alan xHashtag, #Play2Earn ile etkileşim kurarak #Toplulukların büyümesine yardımcı olan #FutureOfWork için bir DAO'dur. Projeler, satış baskısını dengelemek için isteğe bağlı hak etme ile kendi $ jetonlarındaki değerli eylemleri ödüllendirerek topluluk büyümesini hızlandırmak için topluluk yeteneğinden yararlanabilir. Bir kullanıcının bakış açısından xHashtag, bir dizi zincir içi ve zincir dışı aktiviteyi tamamlayarak kripto ödülleri kazanmanın bir yolunu sunarken, proje için günlük olarak zincir dışı ve zincir içi katılımı etkili bir şekilde artırmanın bir yolunu sunar. tokenize ödüller aracılığıyla temel alınır. xHashtag ile kullanıcılar sıfır yatırım ve riskle kripto kazanmaya başlayabilir ve $XTAG stake etmek kullanıcının kazanç potansiyelini artırır.

xHashtag, #Play2Earn ile etkileşim kurarak #Toplulukların büyümesine yardımcı olan #FutureOfWork için DAO'dur. Bireyleri Web3 projelerine bağlayan, bireylere zincir içi ve zincir dışı mikro görevleri tamamlamaları için bir kazanç fırsatı sağlayan ve bu projelerin ödüller yoluyla büyümeyi hızlandırmasına yardımcı olan bir platform işlevi görür. Platform, kullanıcılara Liquid Micro Teams üzerinde modellenen yeni bir çalışma paradigması sunuyor. Bu, dünyanın her yerinden kullanıcıların bir dizi zincir içi ve zincir dışı etkinliğe katılmalarını ve genellikle bir Web3 projesi olan bir kampanya oluşturucu tarafından belirlenen şekilde kazanmalarını sağlar.

xHashtag'in Önemli Noktaları

Anında Web3 Büyümesi: Herhangi bir SPL belirtecinde değerli zincir içi ve zincir dışı eylemleri ödüllendirerek büyümeyi hızlandırmak için xHashtag'deki topluluk yeteneğinden yararlanın.
Proof-of-Stake #topluluklar: Projeler, hayranlarından aynı görevler için çoklu ödüller ve özel görevlere erişim gibi çok sayıda özelliğin kilidini açan xSPL jetonlarını almak için SPL jetonlarını stake etmelerini isteyebilir.
Özel Metaverse: xSPL token sahipleri, projeler tarafından oluşturulan özel Discord topluluğuna ve VR odasına erişebilir.
Ödünç Ver ve Ödünç Al: xSPL jetonları, mikro görevler için ek ödüllerin keyfini çıkarırken teminat olarak kullanılabilen likit hisse jetonlarıdır.
#Selena — Solana'daki ilk likit NFT koleksiyonu, taban fiyat likit yaparak NFT'lere yaklaşma şeklimizi sonsuza dek değiştirmeye ayarlandı.

xHashtag kurucusu hakkında

xHashtag, 2017'den beri kriptoda olan ve BUIDLing CEX & DEX konusunda deneyime sahip Monica Durga tarafından kuruldu. Router Protocol'ün eski Baş Teknik Mimarı ve Dfyn.network'ün kurucu üyesidir.

Web Sitesi: https://www.xhashtag.io

Token adı: xHashtag 
Token sembolü: XTAG

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

xHashtag (XTAG) Token nereden satın alabilirim?

xHashtag (XTAG) Token Nereden Satın Alabilirim

xHashtag (XTAG) Token NEREDEN ALINIR?

xHashtag (XTAG) Tokenşuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP xHashtag (XTAG) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak