XCAD Network (XCAD) Coin Nedir? XCAD Network (XCAD) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

XCAD Network (XCAD) Nedir?

XCAD Network, içerik oluşturuculara her bir içerik oluşturucunun kitlesinin ve içeriklerinin katılımını tokenize ederek teşvik edilmiş bir ekonomi yaratmak için DeFi araçları sağlar. XCAD Network ayrıca, içerik oluşturucular için özel bir NFT Pazarı'na ev sahipliği yapar ve nadir ve sınırlı sayıda NFT'lerin tek tıkla oluşturulmasını sağlar.

Xcad Network, içerik oluşturucu izleyicilerinin gücünü ve değerini tokenleştirme ve NFT teknolojisi yardımıyla kullanan, Zilliqa destekli küresel bir platformdur. XCADEMY, görüntüleyenlerini ödüllendirirken aynı zamanda mevcut içerik oluşturuculara daha fazla para kazandıran bir DeFi Platformudur. XCADEMY, izleyicilerin yaratıcıların gelecekteki büyümesi hakkında spekülasyon yapmasına ve ayrıca bir NFT pazarına sahip olmasına izin veren kendi DEX'e sahiptir.

XCAD Network (XCAD) Token Nereden Satın Alabilirim?

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

XCAD Network (XCAD) NEREDEN ALINIR?

XCAD Network (XCAD) token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP XCAD Network (XCAD) TOKEN ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

PROJEYE GENEL BAKIŞ: XCAD NEDİR?

Xcad Network, bu içerik oluşturucuların kendilerini ve içeriklerini belirtmelerine izin vererek mevcut içerik oluşturuculardan daha fazla para kazanıyor.

Xcad, içerik oluşturucular ve izleyicileri için özel olarak tasarlanmış kendi NFT Pazaryeri, fiat ağ geçitleri ve NFT'leri depolamak için daha kolay seçeneklere sahiptir. Pazar, NFT anlarına ev sahipliği yapar - NFT anları, bir içerik oluşturucunun NFT olarak kaydedilen ve yayınlanan videolarının belirli bölümleridir. NFT'ler olarak yakalanan anların farklı katmanları vardır:

  • Nadir  - Bir içerik oluşturucunun kariyerinin en ikonik anlarından bazıları

  • Altın  - İçerik oluşturucunun içeriğindeki ultra özel anlar için

  • Silver  - Keyif alınan ancak daha az popüler olabilecek içerik oluşturucu anları

  • Bronz  - Bir içerik oluşturucunun videosundaki basit, günlük anlar için

Kullanıcılara daha sonra bunları içeren içerik oluşturucu paketleri satın alarak bu özel anlara sahip olma fırsatı verilecek. Xcad, mevcut etkileyicilerinin ve ötesinin kitlesel erişimi nedeniyle kripto para birimi ile gerçek dünya arasındaki boşluğu doldurmak için eşsiz bir fırsat görüyor.

Xcad yalnızca mevcut yaratıcıları desteklemez; Xcad ekosistemi aynı zamanda, Influencers tarafından 50 milyondan fazla takipçiye sahip, tamamen XCAD token ile desteklenecek olan, gelecek vadeden içerik oluşturucular için bir dizi araçtan oluşan bir çevrimiçi eğitim platformu içerir.

Xcad ayrıca, etkileyicilerin sadık izleyicileri, mevcut iş akışlarında herhangi bir değişiklik yapmadan içerikle etkileşime girdiklerinde belirteçler kazanmalarına izin vererek ödüllendirmelerine olanak tanıyan gelişmiş özellikler de sağlar. İzleyiciler, Xcad DEX aracılığıyla potansiyeli olduğunu düşündükleri içerik oluşturucuların token'larını alıp satarak yaratıcıların gelecekteki büyümesi hakkında spekülasyon yapabilirler. Bu belirteçler, tüm içerik oluşturucu belirteçlerinin canlı verilerini gösteren Xcad'in InfluencerMarketCap.com aracılığıyla izlenebilir. Bunu etkileyiciler için CHZ hayran tokenları veya kripto para birimi olarak düşünün. Bir içerik oluşturucu ne kadar büyürse, o kadar fazla içerik oluşturucu token yakılır ve bu da onları daha kıt hale getirir, böylece taraftar tokenleri arz ve talep nedeniyle daha değerli hale gelir.

Performans, içerik oluşturucuların Xcad topluluk token sahipleri tarafından yönetilen kilometre taşlarına ulaştıklarında kazanılmış jetonların kilidini açmalarına olanak tanıyacak.

PAZARA AÇILIŞ STRATEJİSİ

İlk Aşama  - İlk aşama, Xcad'in alandaki bağlantılarından yararlanarak içerik oluşturucuları Xcad programına dahil etmeye odaklanacak. Bunun ilk kısmı, içerik oluşturucuların izleyicilerine satabilecekleri NFT anları da dahil olmak üzere kendi NFT'lerini oluşturmalarına izin vermektir.

Ayrıca, özelleştirilmiş çizimler ve rozetler şeklindeki NFT'ler de Xcademy e-öğrenme platformunda mevcut olacak ve bunların satın alınması ve öğrenci profillerine eklenmesi mümkün olacak.

Agresif Kripto Topluluğu binası da bu aşamada gerçekleştirilecek.

Geliştirme Aşaması  - İkinci aşama, kripto ile gerçek dünya arasındaki boşluğu kitlesel ölçekte gerçekten kapatmaya başladıkları yer olacak. Xcad, içerik oluşturucuları doğrudan YouTube'da belirtmeye başlayacak. Belirli bir içerik oluşturucu grubu, görüntüleyenlerini bir tarayıcı eklentisi indirmeye teşvik edecek. İzleyiciler indirildikten sonra, içerik oluşturucunun içeriğini her izlediklerinde ödül kazanmaya başlayacaklar. Kullanıcılar muhtemelen kripto para kazandıklarının farkında olmayacaklar.

Büyüme Aşaması  - Xcad, herhangi bir içerik oluşturucunun programa başvurmasına izin vererek, içerik oluşturucuların belirteçlerini ölçeklendirmeye başlayacak. Xcad token sahipleri, hangi içerik oluşturucuların tokenleştirilebileceğini yönetecek ve onaylı içerik oluşturucular için kilometre taşlarını belirleyebilecek.

Şimdiye kadar ilk kez, izleyiciler, kripto satın almanın olağan karmaşık deneyimi olmadan, içerik oluşturucu jetonlarını doğrudan eklenti içinden satın alabilecekleri veya satabilecekleri için bir içerik oluşturucunun gelecekteki büyümesi hakkında spekülasyon yapabilecekler. İçerik oluşturucu belirteçleri, InfluencerMarketCap.com aracılığıyla izlenebilecektir.

Evlat Edinme  - Bu aşamada, Xcad Ekosistemindeki herhangi bir hizmeti kullanmak için XCAD belirtecinin kullanılması gerekecektir.

Görüntüleyenler içerik tüketirken daha büyük ödüller isteyeceklerinden, içerik oluşturucu likidite havuzlarında çok sayıda XCAD token kilitlenecek. İçerik oluşturucuların simge haline getirilmesi ölçeğe ulaştığında, izleyicileri ödüllendiren izlenme süresi metrikleri nedeniyle içerik oluşturucuların içerik belirteçlerini takip etmemeleri bir dezavantaj haline gelecektir.

ÜRÜN GEÇERLİLİĞİ

Bugün itibariyle, diğer şirketler çevrimiçi ünlüleri belirtmeye çalışıyor, ancak hiçbiri, hem hayranın hem de içerik oluşturucunun kazandığı içerik oluşturucuların ve içeriklerinin tokenleştirilmesi etrafında tam bir ekosistem oluşturmadı. Diğer çoğu platformun aksine, Xcad doğrudan mevcut sosyal medyaya bağlanır ve kullanıcıları ve içerik oluşturucuları zaten günlük olarak yaptıkları eylemler için ödüllendirir; mevcut alışkanlıklarında bir değişiklik yok.

XCAD jetonunun, çoğu jetonlaştırma projesinin aksine, basit içerik oluşturucu jetonlarının satın alınmasının ötesinde sayısız kullanımı vardır. Kullanıcılar, birden çok ödül kazanmak için varlıkları içerik oluşturucu jetonlarıyla paylaşabilir, böylece XCAD jetonlarını piyasadan çekebilir. Ek olarak, belirteç yönetişim için kullanılır ve tüm Xcad platformuna güç verir.

Belirteç, Xcad platformunda hizmetlerinin tamamını satın almak için gereklidir ve spekülasyona güvenmek yerine gerçek talep sağlar. Ayrıca, XCAD jetonu, kullanıcıların her bir içerik oluşturucu jetonunun piyasa değerini ve performansını InfluencerMarketCap.com'da görüntüleyebileceği, yalnızca içerik oluşturucu jetonları için merkezi olmayan bir değişim olan Xcad DEX'i besler.

Xcad, yalnızca kripto alanını hedefleyen çoğu kripto projesinin aksine gerçek dünyayı hedefliyor. Xcad, gerçek dünya ile kripto arasındaki boşluğu kapatmaya çalışıyor. Kullanıcıların, uzun adresler oluşturmak veya karmaşık değişimlerle uğraşmak gibi tonlarca çemberden atlamalarına gerek kalmayacak. Her şey bir tarayıcı uzantısı içinde kullanıcı dostu olacak, böylece içerik oluşturucu jetonlarını doğrudan tarayıcılarından ve NFT'lerden sorunsuz bir şekilde kazanabilecek, paylaşabilecek, satın alabilecek ve satabilecektir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Token Bilgi
Ticker: XCAD
Toplam Arz: 200.000.000
İlk dolaşım jetonları: 9.980.000

Web sitesi: https://xcademytoken.com/

XCAD Network (XCAD) NEREDEN ALINIR?

XCAD Network (XCAD) token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP XCAD Network (XCAD) TOKEN ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak