Wizardia (WZRD) Token Nedir? Wizardia (WZRD) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Wizardia, 3 temel oyun sütunu üzerine kurulu bir AAA kalitesinde Oyna-Kazan (P2E) çevrimiçi rol yapma strateji oyunudur: 1. yenilikçi, sıra tabanlı dövüş 2. oyuncu karar odaklı oyun evrimi 3. yükseltmeye dayalı karakter ilerlemesi Büyüleyici, yeni teknolojiler doğrultusunda, Wizardia dünyası, özünde hareket eden Non-Fungible Tokens (NFT'ler) ile inşa edilmiştir. Bu NFT'ler, hem oyun içi yardımcı programa sahip olan hem de sanal alanın dışında gerçek dünya değeri taşıyan benzersiz sanal varlıklardır.

Wizardia, üç temel oyun sütunu üzerine inşa edilmiş bir Oyna-Kazan (P2E) çevrimiçi rol yapma strateji oyunudur: yenilikçi sıra tabanlı dövüş, kalbinde sofistike ekonomi modeliyle üs oluşturma, oyuncu kararına dayalı oyun evrimi. Her oyuncu, PvP ve PvE savaşları, üs inşası ve keşif, eşya işçiliği ve işçiliği tarifleri araştırması gibi farklı oyun modlarında yer alabilir ve hatta uzmanlaşabilir. Wizardia, oyunların metaverse'sine ve gerçek değerli ekonomi sistemine katkıda bulunanları ödüllendirir, böylece tek yönlü yatırımlar olmaz.

$WZRD simgesi, Wizardia oyununun ve gelecekteki meta veri deposunun temel hizmet simgesi ve oyun içi para birimidir. Jetonlar Solana ağında basılacaktır. Ayrıca BNB Zincirine bir köprü olacak. $WZRD jetonu, istikrar ve ödül için stake ile birlikte bir yardımcı jeton olacaktır; verim çiftçiliğinin unsurları; ve dahili değişim aracı kullanım durumları.

Token adı: Wizardia 

Token sembolü: WZRD

Web sitesi: https://wizardia.io/

Wizardia (WZRD) Token nereden satın alabilirim?

Wizardia (WZRD) Token Nasıl Satın Alabilirim

Wizardia (WZRD) Token NEREDEN ALINIR?

Wizardia (WZRD) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Wizardia (WZRD) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak