Witnet (WIT) Token Nedir? Witnet (WIT) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Witnet protokolü, akıllı sözleşmelerin her türlü değerli veri setine erişmelerini sağlayarak ve güçlü kripto ekonomik garantileri sayesinde bu bilgileri güvenli bir şekilde onaylayarak ve ileterek gerçek potansiyellerini gerçekleştirmelerini sağlar. Witnet, yüksek derecede kurcalamaya karşı dayanıklılık gerektiren ve manipülasyon için yer bırakmaması gereken “otonom” akıllı sözleşmeler için özel olarak tasarlanmıştır. Witnet, fiyat beslemeleri, sabit paralar, türevler vb. gibi çoğu DeFi ilkelini güçlendirebilir ve NFT'lerde benzersizlik yaratmak için güvenilir bir rastgelelik kaynağı görevi görebilir.

WITChain (WIT), bir kripto para birimidir ve Ethereum platformunda çalışır. WITChain, dolaşımda 1.980.000.000 olmak üzere 2.000.000.000 mevcut arza sahiptir. WITChain'in bilinen son fiyatı 0,000691 USD ve son 24 saatte 1,66 arttı. 

Witnet, akıllı sözleşmeleri dış dünyaya bağlayan merkezi olmayan bir oracle ağıdır. Herhangi bir yazılımın herhangi bir web adresinde yayınlanan içeriği, bütünlüğünün tam ve doğrulanabilir kanıtı ile ve herhangi bir üçüncü tarafa körü körüne güvenmeden almasına izin vermeyi amaçlar.

WIT'ler, bir veri talebini ve madencilik bloklarını çözerken tanıklar tarafından kazanılır ve ağ genelinde adil ve güvenilir davranışı teşvik etmek için kullanılır.

WIT Token
Projenin kendine ait WIT token’ı mevcut. Toplam arz 2,500,000,000. Bu miktarın %70’i -zaman içinde azalan blok ödülleri ile- node’lar tarafından çıkarılacak.

Token adı: Witnet
Token sembolü: WIT

Advert

Web Sitesi: http://www.witchain.org

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Witnet (WIT) Token nereden satın alabilirim?

Witnet (WIT) Token Nereden Satın Alabilirim

Witnet (WIT) Token NEREDEN ALINIR?

Witnet (WIT) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Witnet (WIT) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak