WARENA (RENA) Token Nedir? WARENA (RENA) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Warena size bir NFT oyunundan istediğiniz her şeyi verir. Warena savaş oyunlarında oyun içi karakterlerinizi kişiselleştirmenize ve Cat Gunner ve Axie Infinity gibi diğer evrenlerden karakterlerle etkileşime girmenize olanak tanıyan, oynayarak kazanılan bir metaverse'dir. Warena, insan ve zombi ekiplerinin bir zombi kıyamet senaryosunda karşı karşıya geldiği heyecan verici bir hayatta kalma oyunu sunuyor. Oyuncular farklı topraklarda yaşamayı, savaşçılar ve NFT'leri takas etmeyi, birbirleriyle savaşmayı ve turnuvalarda oynamayı seçebilirler. Warena NFT oyunu iki aşamada piyasaya sürülecek. Aşama 1, 2021'in 3. çeyreğinde gerçekleşecek ve 2D kule savunma oyununun lansmanını görecek. Oyuncuların yaklaşmakta olan zombi ordusuna karşı savunma yapmalarını gerektiren bir hayatta kalma, oyuncu çevre oyunu.

Warena bugünkü fiyatı ₺27,91 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺34.773.052 TRY. RENA / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Warena son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #2913, piyasa değeri mevcut değil. Dolaşımdaki arz verisi mevcut değil ve maksimum seviyede. 100.000.000 RENA coin.

Warena, ilk kişiselleştirilmiş ve #playtoearn #NFT #metaverse oyunudur.

Warena size bir NFT oyunundan istediğiniz her şeyi verir. Warena savaş oyunlarında oyun içi karakterlerinizi kişiselleştirmenize ve Cat Gunner ve Axie Infinity gibi diğer evrenlerden karakterlerle etkileşime girmenize olanak tanıyan, oynayarak kazanılan bir metaverse'dir. Warena, insan ve zombi ekiplerinin bir zombi kıyamet senaryosunda karşı karşıya geldiği heyecan verici bir hayatta kalma oyunu sunuyor. Oyuncular farklı topraklarda yaşamayı, savaşçılar ve NFT'leri takas etmeyi, birbirlerine karşı savaşmayı ve turnuvalarda oynamayı seçebilirler.

Warena NFT oyunu iki aşamada piyasaya sürülecek. Aşama 1, 2021'in 3. çeyreğinde gerçekleşecek ve 2D kule savunma oyununun lansmanını görecek. Oyuncuların yaklaşmakta olan zombi ordusuna karşı savunma yapmalarını gerektiren bir hayatta kalma, oyuncu-çevre oyunu. Aşama 2, Q2 2022'de başlayacak ve oyuncuya karşı oyuncu özellikleriyle Warena metaverse'nin tüm gücünü ortaya çıkaracak.

Token adı: WARENA
Token sembolü: RENA

Web Sitesi: https://www.warena.io/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

WARENA (RENA) Token nereden satın alabilirim?

WARENA (RENA) Token Nereden Satın Alabilirim

WARENA (RENA) Token NEREDEN ALINIR?

WARENA (RENA) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP WARENA (RENA) Token  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak