Victory Gem (VTG) Token Nedir? Victory Gem (VTG) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

VTG, Binance Akıllı Zincirinde bir simgedir. nWayPlay'de rekabetçi çok oyunculu oyunlar oynayarak VTG kazanabilir ve karşılığında oyun içi yardımcı program sunan NFT'leri satın almak için kazanılan VTG'yi kullanabilirsiniz. VTG'yi kullanan ilk oyun, Android ve iOS'ta bir çapraz oyun parti oyunu olan Olympic Games Jam: Beijing 2022 (OGJ), bir şampiyon ortaya çıkana kadar 20'ye kadar oyuncunun bir dizi kaotik mini oyunda gerçek zamanlı olarak rekabet ettiği bir oyundur. .

Olympic Games Jam: Paris 2024 geliştirilme aşamasındadır ve ayrıca P2E işlevselliğini etkinleştirmek için VTG jetonunu kullanacak. Hem Olympic Games Jam: Beijing 2022 hem de Olympic Games Jam: Paris 2024, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden (IOC) resmi olarak lisanslanmıştır.

Victory Gem (VTG), Binance Akıllı Zincirinde rekabetçi çok oyunculu oyunlar dünyasına girmenizi sağlayan bir simgedir. nWayPlay'de oynayarak kazanılan oyunlarda rekabet ederek VTG kazanabilir ve karşılığında, oyun içi yardımcı program sunan NFT'leri satın almak için kazandığınız VTG'yi kullanabilirsiniz. VTG'yi kullanan ilk oyun, Android, iOS ve PC'de 20'ye kadar oyuncunun gerçek zamanlı olarak bir şampiyon ortaya çıkana kadar bir dizi kaotik mini oyunla rekabet ettiği çılgın bir çapraz parti oyunu olan Olympic Games Jam: Beijing 2022'dir. . Olympic Games Jam: Paris 2024 geliştirme aşamasındadır ve ayrıca kazan-kazan (P2E) işlevini etkinleştirmek için VTG jetonunu kullanacak. Hem Olympic Games Jam: Beijing 2022 hem de Olympic Games Jam: Paris 2024, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden (IOC) resmi olarak lisanslanmıştır.

Token adı: Ritestream
Token sembolü: RITE

Web sitesi: https://olympicgamesjam.nwayplay.com/

Ritestream (RITE) Token nereden satın alabilirim?

Ritestream (RITE) Token Nasıl Satın Alabilirim

Ritestream (RITE) Token NEREDEN ALINIR?

Ritestream (RITE) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Ritestream (RITE) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak